Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015

«Ας ανάψουν τα φώτα κι ας αρχίσει η γιορτή!» στην Κεντρική πλατεία

Από Larissa Kid   Την     Εκδηλώσεις 0 σχόλια


Την Παρασκευή στην Κεντρική πλατεία με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, παραδοσιακά κάλαντα και SWING!

Η έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων, που διοργάνωσε φέτος η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, θα γίνει την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στις 20.00, με το Άναμμα των Φώτων του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική πλατεία από τον δήμαρχο Λαρισαίων.

Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική του Δήμου, παραδοσιακά κάλαντα από το Εργαστήρι Παραδοσιακής και Λαϊκής Μουσικής “Μελωδία” και τρελό πάρτι από τους 123 SWING.

Στο εορταστικό κλίμα θα μας βάλει η Φιλαρμονική μας, αφού έχει διασχίσει την πόλη, μπαίνοντας στην πλατεία λίγο μετά στις οκτώ, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου της Γιώργου Μηνά.

Το Εργαστήρι Παραδοσιακής και Λαϊκής Μουσικής Μελωδία δημιουργήθηκε από αγάπη και μεράκι για τη μουσική κουλτούρα και λαϊκό πολιτισμό του τόπου μας. Εμπνευστές του, τρεις πολύ γνωστοί και αγαπημένοι Λαρισαίοι μουσικοί, ο Μάριος Σαρακατσιάνος, ο Θάνος Ρούμπος και ο Κώστας Κωστούλης, που με τους συνεργάτες και τους μαθητές τους, θα παίξουν παραδοσιακά κάλαντα απ' όλη την Ελλάδα.

Και το παλιό θα δέσει με το καινούριο, με τους 123 SWING, ένα τρομερό μουσικό γυναικείο τρίο, τρεις γυναίκες performers, παρέα με κιθάρα, ντραμς, σαξόφωνο και κοντραμπάσο, σ' ένα ατμοσφαιρικό, jazz / swing πρόγραμμα που θα μας ξεσηκώσει!

Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει swing επιτυχίες όπως το Boogie woogie, το Sincerely και το In the mood αλλά και ανατρεπτικές διασκευές ελληνικών τραγουδιών του Χατζιδάκι, του Χιώτη και του Τσιτσάνη.

Ας ανάψουν τα φώτα κι ας αρχίσει η γιορτή


0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top