Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

«Το όνειρο του μικρού ελάτου» στη Καλικατζούρα

Από LarisaKids   Την     Παρουσίαση βιβλίου 0 σχόλια


Οι εκδόσεις Καμπύλη και το βιβλιοπωλείο «γραμμή» σας ετοιμάζουν μια έκπληξη!!!

Το Σάββατο στις 19 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 ένα μικρό έλατο σας περιμένει για να σας μιλήσει για το όνειρο του!!!

Ένα μεγάλο όνειρο… που θα σας αφηγηθεί η συγγραφέας Εύη Γίτσα. Μαζί της και μαζί σας θα στολίσει το μικρό δέντρο η εικονογράφος Κατερίνα Κατσούρα ενώ τη γιορτή με τις μελωδίες της κιθάρας θα συνοδεύσει ο Γιάννης Μπάγιος!!!

Όλα αυτά συμβαίνουν κάπου μαγικά όχι πολύ μακριά…στο κέντρο της Λάρισας, στον Καλλιτεχνικό Πολυχώρο «Καλικατζούρα», στην οδό Ηπείρου 75.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το μικρό έλατο του δάσους ζηλεύει! Ζηλεύει τα έλατα που κόβουν οι ξυλοκόποι για να γίνουν Χριστουγεννιάτικα δέντρα. Θέλει κι εκείνο να γίνει Χριστουγεννιάτικο δέντρο, με τα στολίδια και τα λαμπιόνια και τη θαλπωρή ενός σπιτιού. Κι ας κοπεί, κι ας φυλαχτεί έπειτα από τις γιορτές για έναν ολόκληρο χρόνο στην αποθήκη ενός σπιτιού. Το έλατο κλαίει και παραπονιέται και το παράπονό του γίνεται ακόμα πιο έντονο όταν μαθαίνει ότι οι ξυλοκόποι έκοψαν όλα τα δέντρα που ήθελαν και έφυγαν. Η κουκουβάγια σκέφτεται … σκέφτεται και παίρνει πρωτοβουλία. Προτρέπει τα ζώα του δάσους να οργανώσουν μια χριστουγεννιάτικη γιορτή για να χαροποιήσουν το μικρό έλατο. Το κάθε ζωάκι αναλαμβάνει μία εργασία: ο κάστορας φτιάχνει μια ξύλινη φάτνη, οι πυγολαμπίδες στολίζουν το δέντρο, οι μέλισσες φτιάχνουν μελομακάρονα. Μια ιστορία γεμάτη αγάπη και τρυφερότητα, για την φιλία, την συντροφικότητα, τη δύναμη της αλληλεγγύης και την αλήθεια ότι όλοι μπορούν να βοηθήσουν τον διπλανό τους, κάθε ένας με τον δικό του τρόπο!

Καλικατζούρα
Πολυχώρος Παιδαγωγικών Δραστηριοτήτων
Διεύθυνση: Ηπείρου 75 Περιοχή:  Κέντρο 
Τηλέφωνο: 2410610439, 6944277231, 6981839135
Δείτε περισσότερα...

0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top