Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τα παιδικά Τμήματα Swing Kids στον Χορίαμβο

Από Larissa Kid   Την     Δραστηριότητες 0 σχόλια


Ο πολιτιστικός Σύλλογος Χορίαμβος έχει δημιουργήσει τμήμα Lindy Hop για παιδιά. Το παιδικό αυτό τμήμα, Swing Kids, προσφέρει τη δυνατότητα στα παιδιά να έρθουν σε επαφή με το χορό και να τους αποκαλύψει τη μαγεία και τα μυστικά του. Θεατρικό παιχνίδι, αυτοσχεδιασμός, ρυθμός και μουσική Swing (που λόγω δομής είναι πολύ ευχάριστη για τα παιδιά) αποτελούν τα εργαλεία, μέσω των οποίων τα παιδιά θ’ αναπτύξουν τις ικανότητές τους, ψυχοσωματικές και πνευματικές.

Το παιδικό τμήμα, έχει σκοπό να διδάξει την απαραίτητη τεχνική ώστε να τεθούν τα θεμέλια για το μέλλον, καθώς τα παιδιά θα χαίρονται και θα ανακαλύπτουν το χορό σ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Η ένταξή του παιδιού σε μια ομάδα το βοηθά να γίνει κοινωνικό, τονώνει την αυτοπεποίθησή του, καταπολεμά τις όποιες αναστολές, το μαθαίνει να βάζει στόχους και να έχει αυτοέλεγχο. Επίσης, όταν το παιδί μπορεί να εκφράσει με δημιουργικούς τρόπους όσα αισθάνεται, σκέφτεται και παρατηρεί, νιώθει ελεύθερο. Ο χορός παρέχει τη δυνατότητα σωματικής έκφρασης και καλλιεργεί τη φαντασία, όταν συνοδεύεται από μια δημιουργική διάθεση. Με τέτοια διάθεση είναι πάντα κοντά ο δάσκαλος για να βοηθά και να χαίρεται μαζί τους σε ένα ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον. Στο τέλος της χρονιάς οι μαθητές θα παρουσιάσουν το δικό τους musical.

Τα μαθήματα είναι κάθε το Σάββατο στις 11.30 και διαρκούν 75 λεπτά.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορεί κανείς να απευθυνθεί στην γραμματεία του Χορίαμβου (Γαληνού 5 & Φαρμακίδου, Λάρισα), καθημερινά 12:00-14:00 & 18:00-21:30 και στο τηλ. 2411101963.

Οι φωτογραφίες είναι από  lindy hop χορευτική παράσταση από το "Βιβλίο της ζούγκλας"

0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top