Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015

Storytelling with a Twist, Διαδραστική αφήγηση στα Αγγλικά με τη Margarita Kosior

Από Larissa Kid   Την     Εκδηλώσεις 0 σχόλια

O Σύλλογος Καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Ν. Λάρισας σας προσκαλεί σε μια διαδραστική αφήγηση του “Henry Hippo”, των Virginia Evans και Jenny Dooley, από την Margarita Kosior.

Η αφήγηση αφορά παιδιά 5-9 ετών.

  • την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11:00 π.μ. στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας (28ης Οκτωβρίου 9)

  • το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11:00 π.μ. στο βιβλιοπωλείο «ΠΑΙΔΕΙΑ» (Μεγ. Αλεξάνδρου 6)Πληροφορίες/δηλώσεις συμμετοχής για σχολεία
Μαρία Παπαδημητρίου 6947848569
Μαριάννα Τυχερού 6932337529

«Στα παιδιά αρέσουν ιδιαίτερα οι ιστορίες, όχι μόνο επειδή είναι διασκεδαστικές αλλά και γιατί μέσα από αυτές μπορούν και ικανοποιούν την περιέργειά τους, μαθαίνουν για τη ζωή, τις ανθρώπινες σχέσεις, τις διαφορετικές κουλτούρες και τον κόσμο γύρω τους. Η αφήγηση γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική όταν συνδυάζεται με μια σειρά από δραστηριότητες όπως παιχνίδια ρόλων, τραγούδια, ρίμες, αλλά και χειροτεχνίες.

Το παραμύθι “Henry Hippo” είναι πάντα πολύ διασκεδαστικό για τα παιδιά. Τα παιδιά αγαπούν την ιστορία και ταυτίζονται με τους χαρακτήρες της. Μαθαίνουν ότι η προσπάθεια από κοινού φέρνει πάντα καλύτερα αποτελέσματα στη ζωή, ενώ μέσα από τις επαναλαμβανόμενες δομές της αφήγησης έρχονται σ’ επαφή με το ρυθμό της αγγλικής γλώσσας και αποκτούν ευκολότερα το επιθυμητό λεξιλόγιο», Margarita Kosior.0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top