Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2015

Ξεκίνησαν τα μαθήματα μπαλέτου για την ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης ΝΕΛ!

Από Larissa Kid   Την     Δραστηριότητες 0 σχόλια


Στη Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας αγαπάμε αυτό που κάνουμε και προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι κάθε ημέρα! Μελετούμε συνεχώς νέους τρόπους για να προσφέρουμε στους αθλητές και τις αθλήτριες μας τα πιο ολοκληρωμένα προγράμματα εκμάθησης και προπόνησης πάνω στα αθλήματα μας.

Αυτή τη στιγμή η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας εξειδικεύεται στην εκμάθηση κολύμβησης στα μικρά παιδιά, διαθέτει πρότυπη ακαδημία στην υδατοσφαίριση, ένα νέο τμήμα εκμάθησης κολύμβησης ενηλίκων και φυσικά, την πρώτη ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης στην πόλη μας, τη Λάρισα!

Τα κορίτσια μας δείχνουν ιδιαίτερη όρεξη μέσα στην πισίνα, υπό τις οδηγίες της νέας μας προπονήτριας, μέλος της πρώτης ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης στην Ελλάδα και τέως μέλος της Εθνικής Ομάδας, Ειρήνης Καλούδη!

Όμως δε σταματήσαμε στη νέα μας συνεργασία και θέλοντας να υποστηρίξουμε περαιτέρω την προσπάθεια των αθλητριών μας, ανακοινώνουμε ακόμη μία συνεργασία!

Από το προηγούμενο Σάββατο ξεκίνησαν στη Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας τα μαθήματα μπαλέτου του τμήματος της συγχρονισμένης κολύμβησης, με την έμπειρη και καταξιωμένη καθηγήτρια Άντζελα Ολύμπιου!

Το πρώτο μάθημα εκτός πισίνας έγινε με εξαιρετικό ενδιαφέρον και πολλά χαμόγελα από τις μικρές μας μπαλαρίνες!

Από τη δική μας πλευρά, θέλουμε να ευχηθούμε καλή συνέχεια σε όλα τα κορίτσια και τις προπονήτριες μας! Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος, αγάπη και αφοσίωση να βελτιωνόμαστε και να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για όλα μας τα παιδιά, σε όλα τα αθλήματα!

Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε περισσότερα για το τμήμα Συγχρονισμένης Κολύμβησης!

Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας
Τέρμα Κοζάνης, Κλειστό Κολυμβητήριο Λάρισας
Τηλ: 2411103094
nelarisas.gr , facebook.com/nelarisas

Ανοιχτά: Δευτέρα-Παρασκευή 15:30μ.μ.-20:00μ.μ.

0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top