Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015

Από το παραμύθι στο θεατρικό παιχνίδι

Από Larissa Kid   Την     Δραστηριότητες 1 σχόλιο


Ελάτε να παίξετε με τα παιδιά σας και με ένα βιβλίο!

Το εργαστήρι δημιουργικής έκφρασης ΝΗΜΑ σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, ξεκινάει ένα κύκλο συναντήσεων θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά και γονείς… με αφορμή ένα βιβλίο. Επιλέξαμε η δράση να είναι αφιερωμένη στους Λαρισαίους συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας με στόχο την παρουσίαση όλων των συγγραφέων της πόλης και την επαφή των παιδιών με τα βιβλία τους.

Σε κάθε συνάντηση με αφορμή ένα βιβλίο, κάθε φορά διαφορετικού Λαρισαίου συγγραφέα, τα παιδιά θα συμμετέχουν μαζί με τους γονείς τους σε ένα θεατρικό παιχνίδι γεμάτο φαντασία, κίνηση και κέφι. Θα ψυχαγωγούνται με ένα δημιουργικό τρόπο, ώστε να αναπτύσσουν τη φαντασία τους, να καλλιεργούν τις δεξιότητές τους, να αναπτύσσουν τη σχέση με τους γονείς, να μαθαίνουν να συνεργάζονται, να διεκδικούν, να συναισθάνονται τις δικές τους ανάγκες και τις ανάγκες των άλλων.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.

Θα πραγματοποιηθούν συνολικά 22 δράσεις θεατρικού παιχνιδιού, αφιερωμένες σε 22 Λαρισαίους συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας.

Η δράση θα πραγματοποιείται στο κεντρικό κτίριο του Μύλου του Παπά (3ος όροφος) με έναρξη το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στις 11:30- 12:45.

Κόστος συμμετοχής: 2,5 ευρώ ανά άτομο

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην γραμματεία του ΝΗΜΑτος στο τηλέφωνο 2410533737.


Νήμα
Εργαστήρι δημιουργικής έκφρασης & συμβουλευτικής
Διεύθυνση: Παπακυριαζή & Φαρμακίδου Περιοχή:   Κέντρο 
Τηλέφωνο: 2410533737
Δείτε περισσότερα...

1 σχόλιο:

  1. 14 Νοεμβρίου 2015 στις 11.30 πμ αρχή με το Μουσικό παραμύθι της Λητούς Τσακίρη Παπαθανασίου με τίτλο "ΟΝΕΙΡΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ" που κυκλοφορεί πανελλαδικά απο τις Εκδόσεις ΔΙΑΠΛΟΥΣ & μιλά για τους φόβους των παιδιών μας ενώ τους διώχνει μαγικά μέσα απο τα 6 υπέροχα τραγούδια της ιστορίας που με χιούμορ & φαντασία μαγεύει μεγάλους & παιδιά. Η συγγραφέας θα παρευρεθεί & σας προσκαλεί στην όμορφη αυτή δράση φιλαναγνωσίας μέσω του θεατρικού παιχνιδιού που διοργανώνει το ΝΗΜΑ με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού στο τρίτο όροφο του Μύλου του Παπά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top