Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015

Εκπαιδευτικό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα στο Λαογραφικό Μουσείο

Από Larissa Kid   Την     Δραστηριότητες 0 σχόλια


«Ευχές, δεντροστολίσματα και η γιορτή αρχίζει…. Χριστούγεννα μυρίζει»

Το Λαογραφικό Ιστορικό Μουσείο Λάρισας εν όψει των Χριστουγέννων διοργανώνει Κυριακάτικο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εθιμικού κύκλου για γονείς και παιδιά (6 -12 ετών) με τίτλο:

«Ευχές, δεντροστολίσματα και η γιορτή αρχίζει…. Χριστούγεννα μυρίζει».

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Μουσείου την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 11:00 ως αφετηρία μιας σειράς εορταστικών εκδηλώσεων και δράσεων του Λαογραφικού Μουσείου.

Τα παιδιά μέσα από χριστουγεννιάτικες κατασκευές θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν ήθη και έθιμα των Χριστουγέννων. Σκοπός είναι να ενταχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο εορταστικό κλίμα των ημερών που θα ακολουθήσουν, αλλά και να περάσουν δύο ευχάριστες και δημιουργικές ώρες μαζί με τους γονείς τους.

Τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με υλικά τα οποία χάρη στη μυρωδιά τους αλλά και τη σύστασή τους θα τους ταξιδέψουν σε μία άλλη εποχή, ενδεχομένως άγνωστη σε αυτά. Χρώματα, αρώματα, φως, γέλια, δημιουργικότητα είναι μερικά από τα «συστατικά» του προγράμματος, το οποίο έχει σχεδιαστεί και οργανωθεί με τέτοιον τρόπο ώστε να χαρίσει στα παιδιά μια ξεχωριστή και αξέχαστη εμπειρία.

Παιδιά…Οπλιστείτε με χριστουγεννιάτικη διάθεση, πιάστε τους γονείς σας από το χέρι και ελάτε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί!

Συμμετοχή: Ενήλικες 3€ - παιδιά δωρεάν

Πληροφορίες - Δηλώσεις Συμμετοχής: 2410-239446
Καθημερινά 8:00-14:00

0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top