Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015

Σεμινάριο «Ταξιδεύοντας… με Οδηγό το Παιχνίδι και το Θέατρο»

Από Larissa Kid   Την     Δραστηριότητες 0 σχόλια


Στα πλαίσια της ενημέρωσης του κοινού για την ψυχοθεραπευτική λειτουργία του παιχνιδιού και της δραματοποίησης, το Ελλ. Ινστιτούτο Παιγνιοθεραπείας & Δραματοθεραπείας «Το Άθυρμα» θα πραγματοποιήσει το δεύτερο και τελευταίο βιωματικό σεμινάριο με ελεύθερη είσοδο το Σάββατο 5/12 στις 12:00μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Χώρου Ψυχοθεραπείας μέσα από Παιχνίδι & Παραμύθια «ΑΝΕΜΗ» στη Λάρισα, Νεοφύτου 2 & Κύπρου.

«Ταξιδεύοντας… με Οδηγό το Παιχνίδι και το Θέατρο»

Στο σεμινάριο θα έρθουμε σε επαφή με τις τεχνικές της Παιγνιοθεραπείας και της Δραματοθεραπείας διερευνώντας πως αυτές μπορούν να λειτουργήσουν ψυχοθεραπευτικά, εκπαιδευτικά και προληπτικά.

Απευθύνεται σε όλους όσους απασχολούνται σε ανθρωπιστικά και κοινωνικά επαγγέλματα και ενδιαφέρονται να γνωρίσουν πώς το παιχνίδι και η επαφή με το σώμα και τη φαντασία μπορούν να εμπλουτίσουν την επαγγελματική τους πρακτική (αλλά και σε όσους αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα του Παιχνιδιού και της Δημιουργικής Έκφρασης στη ζωή και την καθημερινότητα!!!)

Είσοδος ελεύθερη

Επειδή το σεμινάριο έχει βιωματικό χαρακτήρα, ο αριθμός των συμμετοχών θα είναι περιορισμένος.

Κράτηση θέσης απαραίτητη (μέχρι και την Πέμπτη 3/12/15).

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2410537540

Το “ Άθυρμα” παρέχει πιστοποιημένη εκπαίδευση στην Παιγνιοθεραπεία & Δραματοθεραπεία από τον Ευρωπαϊκό Σύλλογο Ψυχοθεραπευτών (European Association for Phychotherapy E.A.P. http:/www.europsyche.org)

facebook ΑΝΕΜΗ


0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top