Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015

Τα παιδιά φτιάχνουν ψωμί στο Μύλο του Παππά

Από Larissa Kid   Την     Δραστηριότητες 0 σχόλια


Διήμερο εκδηλώσεων για το ψωμί στο Μύλο του Παππά

Η 16η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Αρτοποιών και Ζαχαροπλαστών ως «Παγκόσμια Ημέρα Άρτου».

Φέτος, στο πλαίσιο του εορτασμού, η Συντεχνία Αρτοποιών νομού Λάρισας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, διοργανώνει εκδηλώσεις το διήμερο 15 και 16 Οκτωβρίου, με κεντρικό σύνθημα «Φρεσκοζυμωμένο- φρεσκοψημένο ψωμί, μόνο από το φούρνο της γειτονιάς σας».

Οι εκδηλώσεις απευθύνονται κυρίως σε παιδιά ηλικίας έως 9 ετών, τα οποία την Πέμπτη 15 και την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου από τις 10 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι, στον αύλειο χώρο του Μύλου του Παππά θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν μόνα τους ψωμί με την καθοδήγηση ειδικών και να ενημερωθούν για τον «κύκλο του ψωμιού» μέσα από ενημερωτικό υλικό.

Το ψωμί είναι το κατ’ εξοχήν παγκόσμιο προϊόν διατροφής. Διαχρονικό, διατοπικό και γεμάτο θρεπτικά συστατικά, το συναντάμε σε κάθε γωνιά της Γης, σε κάθε πολιτισμό, σε όλες τις περιόδους της ανθρώπινης διαδρομής.

Οι εκπαιδευτικοί των σχολείων που ενδιαφέρονται για τη συμμετοχή των μαθητών τους στις εκδηλώσεις, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλ: 2410533103 και 2411110842, ή στο email: pr@agglar.gr κ. Παπαδήμα.


0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top