Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015

«Οι περιπέτειες του Πινόκιο» στο Θέατρο Τεχνών Λάρισας

Από Larissa Kid   Την     Θέατρο 0 σχόλια


Με ασφυκτικά γεμάτη την αίθουσα του «Θεάτρου Τεχνών» δόθηκε η Πρεμιέρα της «Μικρής Παιδικής Σκηνής» με τις «μαγικές»: «ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΙΝΟΚΙΟ» Του Παναγιώτη Σουπιάδη.

Οι παραστάσεις δίνονται κάθε Κυριακή μεσημέρι στις 12 και ακόμη μία παράσταση στις 3 το απόγευμα, με γενική είσοδο για παιδιά και γονείς 5€.

Την παράσταση ανεβάζει για πρώτη φορά η «ΜΙΚΡΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ» του «Θεάτρου Τεχνών», καθιερώνοντας την παραγωγή Θεατρικών παραστάσεων που απευθύνονται αποκλειστικά στα παιδιά μικρών ηλικιών, από 4 μέχρι και 8 ετών (Νηπιαγωγείου – Α΄και Β΄τάξεις Δημοτικών Σχολείων.)

…Πρόκειται για μια εξαιρετική Θεατρική μεταφορά που έκανε ο Παναγιώτης Σουπιάδης στην πασίγνωστη Παραμυθο-Ιστορία του Πινόκιο και του Τσεπέτο, καθώς και πολλών άλλων ηρώων, μικρών χαριτωμένων ζώων…και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο «Λιλιπούτειος» θεατής.

Τους 15 και πλέον ρόλους και ήρωες της εκπληκτικής Περιπέτειας του Πινόκιο ερμηνεύουν με πολύ-πολύ μεράκι και ταλέντο οι ηθοποιοί που αποτελούν τον μικρό Θίασο του Πινόκιο και είναι: Παναγιώτης Σουπιάδης (Επιμέλεια Σκηνοθεσίας & Μουσικής), Έλενα Γράβαλου, Ειρήνη Σιδηροπούλου, Δημοσθένης Χαρούλης και η Όλγα Οικονόμου.Θέατρο Τεχνών Λάρισας
Ταγματάρχου Βελησσαρίου & Πηνειού 9, Λάρισα
Τηλ. 2410534313, 6976 977745, Fax: 2410539386
E-mail: theatrotexnon1@yahoo.gr
https://www.facebook.com/theatrotechnon.larisas

0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top