Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015

«Οι περιπέτειες του Πινόκιο» από τη Μικρή Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Τεχνών Λάρισας

Από Larissa Kid   Την     Θέατρο 0 σχόλια


Αρχίζουν από την ερχόμενη Κυριακή 25 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι και με δεύτερη παράσταση στις 3 το απόγευμα, οι τρελές: «ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΙΝΟΚΙΟ» του Παναγιώτη Σουπιάδη.

Την παράσταση ανεβάζει για πρώτη φορά η «ΜΙΚΡΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ» του «Θεάτρου Τεχνών», καθιερώνοντας την παραγωγή Θεατρικών παραστάσεων που απευθύνονται αποκλειστικά στα παιδιά μικρών ηλικιών, από 4 μέχρι και 8 ετών (Νηπιαγωγείου – Α΄και Β΄τάξεις Δημοτικών Σχολείων.)

…Πρόκειται για μια εξαιρετική Θεατρική μεταφορά που έκανε ο Παναγιώτης Σουπιάδης στην πασίγνωστη Παραμυθο-Ιστορία του Πινόκιο και του Τσεπέτο, καθώς και πολλών άλλων ηρώων, μικρών χαριτωμένων ζώων… και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο «Λιλιπούτειος» θεατής.

Την παράσταση κάλλιστα μπορούν να παρακολουθήσουν μαζί με τα παιδιά τους και να την απολαύσουν πολύ ευχάριστα και οι γονείς και συνοδοί…!!

Τους 15 και πλέον ρόλους και ήρωες της εκπληκτικής Περιπέτειας του Πινόκιο ερμηνεύουν με πολύ-πολύ μεράκι και ταλέντο οι ηθοποιοί που αποτελούν τον μικρό Θίασο του Πινόκιο και είναι: Παναγιώτης Σουπιάδης (Επιμέλεια Σκηνοθεσίας & Μουσικής), Έλενα Γράβαλου, Ειρήνη Σιδηροπούλου, Δημοσθένης Χαρούλης και η Όλγα Οικονόμου.

Παραστάσεις θα δίνονται τις Κυριακές στις 12 το μεσημέρι και στις 3 το Απόγευμα.

Κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν στο τηλέφωνο του Θεάτρου: 2410-534313.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι: 5€, και από την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου ξεκινάνε και οι οργανωμένες παραστάσεις με Νηπιαγωγεία και με τιμή εισιτηρίου: 4 €.

Πληροφορίες: Χριστίνα Νέλια: 6979203155.


0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top