Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015

Ευτυχία project ή καλύτερα λίγες σκόρπιες σκέψεις για την ευτυχία

Από Larissa Kid   Την     Θέατρο 0 σχόλια

Θεατρικό δρώμενο από το ΝΗΜΑ στο αμφιθέατρο της Δ. Πινακοθήκης

Το εργαστήρι δημιουργικής έκφρασης ΝΗΜΑ, σε συνεργασία με την Aντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών, παρουσιάζει θεατρικό δρώμενο με θέμα την ευτυχία "Ευτυχία project ή καλύτερα λίγες σκόρπιες σκέψεις για την ευτυχία".

Στο έργο συμμετέχουν οι θεατρικές ομάδες των ενηλίκων, των εφήβων και των παιδιών του δημιουργικού εργαστηρίου. Το έργο είναι σε κείμενο και σκηνοθεσία της Αγλαΐας Νάκα.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 20:00 στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας - Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα (Γεωρ. Παπανδρέου 2), με ελεύθερη είσοδο και απευθύνεται σε ενήλικες και παιδιά.

Τι είναι ευτυχία; Κλείσε τα μάτια για λίγο και σκέψου... ή μάλλον όχι μην σκέφτεσαι, νιώσε, δες, θυμήσου... Αποσπασματικές εικόνες σου έρχονται στο μυαλό μπερδεμένες με πρόσωπα, συναισθήματα, μέρη, γεύσεις, ανθρώπους.

Τι είναι ευτυχία;

Δεν μπορείς να μας εξηγήσεις ε;

Ούτε εμείς, αλλά μπορούμε να γεμίσουμε το χώρο με αποσπασματικές εικόνες, με συναισθήματα, ήχους, πρόσωπα, αναμνήσεις στην παράσταση "Ευτυχία project ή καλύτερα λίγες σκόρπιες σκέψεις για την ευτυχία".

0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top