Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015

Η «Σταχτοπούτα» στη Λάρισα

Από Larissa Kid   Την     Εκδηλώσεις 0 σχόλια

Η Καλλιτεχνική Εταιρία ¨Προσκήνιο¨ και η Παιδική Σκηνή Ροντίδη παρουσιάζουν το πιο γνωστό παραμύθι την «Σταχτοπούτα», στα Victoria Cinema τo Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου και ώρες 18:15 & 19:45.

Μια ξεχωριστή ιστορία, που ασχολείται με την ανθρώπινη αδικία, την εκμετάλλευση και την κακία, και πως όλα αυτά στο τέλος υπερνικούνται από τη δικαιοσύνη, την αξιοπρέπεια, την υπομονή, και την αγάπη. Διατηρώντας την κλασική μορφή του παραμυθιού, μέσα από εφέ μακιγιάζ, φωτισμού, χορευτικών, τραγουδιών και κοστουμιών εποχής, ο μικρός θεατής έρχεται σε άμεση επαφή με τους ήρωες του παραμυθιού συμμετέχοντας επί σκηνής στη θεατρική δράση του έργου.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Ροντίδης
Σκηνικά: Βάσος Καδίτης
Μουσική: Άκης Γεροντάκης
Στίχοι: Γιώργος Ροντίδης
Χορογραφία: Κατερίνα Αντωνιάδου
Κοστούμια και make up artist: Ελένη Δημοπούλου

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι:
Χρήστος Παπαμηνάς, Στέφανος Καλλιανίδης, Σωτηρία Σακαλάκη, Λαμπρινή Θάνου, Στέργιος Μαδέρης, Θοδωρής Γεωργίτσης, Τσολακίδου Αλεξάνδρα, Τσαχουρίδου Δέσποινα.

Γενική είσοδος 7€.

Κρατήσεις 6944062928Η Παιδική Σκηνή Ροντίδη ιδρύεται το 1979 στη Θεσσαλονίκη και μαζί της, ο πρώτος επαγγελματικός παιδικός θίασος της πόλης. Με πλήρη συνείδηση και αγάπη για το παιδικό θέατρο, ο Γιώργος Ροντίδης, γράφοντας, διασκευάζοντας και σκηνοθετώντας εδώ και 36 χρόνια έχει παρουσιάσει πάνω από εξήντα παιδικές παραστάσεις, που είχαν σκοπό να ψυχαγωγήσουν, να ¨ταξιδέψουν¨, αλλά και να διδάξουν τον μικρό θεατή. Η πετυχημένη πορεία του θιάσου, δείχνει πως ο σκοπός αυτός, πέτυχε,Τα τελευταία χρόνια οι παραστάσεις της Παιδικής Σκηνής Ροντίδη, περιοδεύουν όλο τον χρόνο, με ένα ή και δύο παιδικά θεατρικά έργα, σε ολόκληρη την Ελλάδα και στην Κύπρο, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικές από τις παραστάσεις:

Πινόκιο, Οι Περιπέτειες Του Ντόναλντ Ντάκ, Ο Ξύλινος Πρίγκιπας, Η Πριγίπισα Και Το Λιοντάρι, Η Μάγια η Μέλισσα Και η Παρέα Της, Πίπη η Φακιδομύτη, Ρόζ Πάνθηρας, Το Όνειρο Της Αγάπης, Το Κορίτσι Του Δάσους, Παπουτσωμένος Γάτος, Η Κοκινοσκουφίτσα, Η Αλίκη Στη Χώρα Των Θαυμάτων, Η Παναγία Των Παρισίων, Η Μικρή Γοργόνα, Μόγλης Το Παιδί Της Ζούγκλας, Η Πεντάμορφη Και Το Τέρας, Η τρικυμία, Ο Μάγος Του Όζ, Η Βασίλισσα Του Χιονιού, Η Ωραία Κοιμωμένη, Η Χιονάτη Και Οι 7 Νάνοι, Η Σταχτοπούτα, Ο Μικρός Πρίγκιπας...

0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top