Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015

Συγχρονισμένη Κολύμβηση στη Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας

Από Larissa Kid   Την     Δραστηριότητες 0 σχόλια


Συγχρονισμένη Κολύμβηση: Νέα σεζόν, νέα προπονήτρια, νέοι στόχοι!

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας δεν είναι μόνο ο σύλλογος που ειδικεύεται στην εκμάθηση μικρών παιδιών στην κολύμβηση. Δεν είναι μόνο ο σύλλογος με την πιο καινοτόμο και συνεχώς εξελισσόμενη ακαδημία υδατοφαίρισης στην πόλη μας. Είναι και ο σύλλογος που έφερε για πρώτη φορά στη Λάρισα το άθλημα της συγχρονισμένης κολύμβησης!

Αυτό το όμορφο και δημιουργικό άθλημα, ένα από τα ελάχιστα που απευθύνεται αποκλειστικά στο γυναικείο φύλλο, αγαπήθηκε, τόσο από το σύλλογο, όσο και από τους αθλητές, τους γονείς, τους φίλους και τους συνεργάτες μας. Έκανε, επίσης, γνωστό το τμήμα και το όνομα του συλλόγου μας πέρα από τα όρια της Θεσσαλίας και μας έδωσε ώθηση για να προσπαθήσουμε περισσότερο!


Έτσι, μετά τη συνεργασία μας με την προπονήτρια Γεωργία Νταβατζίκου, στην οποία ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους μελλοντικούς της στόχους, προχωράμε μπροστά και αναβαίνουμε επίπεδο!

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας έχει τη χαρά να καλοσωρίζει στους κόλπους της την εξαιρετική προπονήτρια Ειρήνη Καλούδη!

Έχουμε την τιμή και τη χαρά να συνεργαζόμαστε με μία προπονήτρια που υπήρξε μέλος της πρώτης ομάδας Συγχρονισμένης Κολύμβησης στην Ελλάδα, με τεράστια εμπειρία, τίτλους και συμμετοχές με εξαιρετικές εμφανίσεις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό!


Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας καλεί τους γονείς όσων κοριτσιών ενδιαφέρονται και θέλουν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το αγώνισμα, το πρόγραμμα και τα οφέλη της συγχρονισμένης κολύμβησης, είτε να επικοινωνήσουν μαζί μας, είτε να μας επισκεφτούν τις απογευματινές ώρες στα γραφεία του συλλόγου μας, πλησίον της εισόδου το Εθνικού Κολυμβητηριού Λάρισας!

Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας
nelarisas.gr , facebook.com/nelarisas
Διεύθυνση: Τέρμα Κοζάνης, Κλειστό Κολυμβητήριο Λάρισας
Ανοιχτά: Δευτέρα-Παρασκευή 15:30μ.μ.-20:00μ.μ.
Τηλ & fax: 2411103094

0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top