Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2015

Προσφορές Back to School!

Από Larissa Kid   Την     Προτάσεις 0 σχόλια

Ο Σεπτέμβριος ξεκίνησε με ενδιαφέρουσες προσφορές για τη νέα σχολική χρονιά. Εκμεταλλευτείτε τις αγορές από το internet και βγείτε κερδισμένοι αυτήν την περίοδο, με τις προσφορές Back to School!

Ας ξεκινήσουμε από μία συνδυαστική προσφορά! Στο κατάστημα Myshoe.gr μπορείτε να αγοράσετε για τα παιδιά σας νέα παπούτσια για τη χρονιά που ξεκινάει και να κερδίσετε, καθότι με αγορές άνω των €50 ή €65 θα έχετε στην παραγγελία σας δώρο μία κασετίνα ή μία τσάντα Paxos αντίστοιχα!
Για ρούχα, στο Bodytalk θα βρείτε προσφορές σε σετ για αγόρια και κορίτσια, ενώ για τσάντες δεν θα πρέπει να παραλείψετε τις προσφορές στο lycshop με την ποιότητα της Eastpak. Εκτός από την κλασσική σειρά προϊόντων, στο κατάστημα φέτος θα βρείτε δύο νέες σειρές Vlisco και Uniwax για τους νέους που θέλουν να ξεχωρίσουν.

Για τους νέους, επίσης θα βρείτε λύσεις και στο κατάστημα Paperinos, το οποίο μέχρι και τις 30/09 προσφέρει 15% έκπτωση σε όλα τα σακίδια πλάτης, ενώ για τους λίγο μικρότερους, μπορείτε να βρείτε σακίδια νηπιαγωγείου σε σχέδια με φαντασία και είδη για φαγητό από το κατάστημα Toys.gr.
Όσοι θέλετε να συνδυάσετε την αγορά σχολικής τσάντας με τις υπόλοιπες σχολικές “προμήθειες” όπως βιβλία, βοηθήματα και γραφική ύλη, στο Public θα βρείτε ειδική ενότητα με τα πάντα για το σχολείο για κάθε ηλικία, ενώ από το Greekbooks εκτός από σχολικά βοηθήματα μπορείτε επίσης να αγοράσετε σακίδια με αγαπημένους ήρωες όπως η Hello Kitty, ο Batman και ο Superman!
Τέλος στο βιβλιοπωλείο Ιανός, θα βρείτε εκπτώσεις σε σχολικά βιβλία και βοηθήματα.

Και μιλώντας για ηλικία, ας μην περιοριζόμαστε μόνο στις σχολικές ηλικίες, αλλά ας δούμε και για τους φοιτητές. Στο Public επίσης θα βρείτε προσφορά για υπολογιστές Apple μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, ενώ η Media Markt έχει ειδικές φοιτητικές προσφορές: προϊόντα σε ειδικές τιμές (όπως υπολογιστές Apple), δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα (ανεξαρτήτως της τοποθεσίας των φυσικών καταστημάτων), καθώς και άτοκες δόσεις μέχρι και τις 20/09!

Καλές αγορές!


0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top