Σάββατο, 4 Ιουλίου 2015

«Μια γιορτή για όλους» στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ

Από Larissa Kid   Την     Εκδηλώσεις 0 σχόλια


ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ!


Σήμερα Σάββατο 4 Ιουλίου στις 8:30μ.μ. στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ «Όλοι μαζί γιορτάζουμε την ιδιαιτερότητα, το παιδί, την οικογένεια, σε μια βραδιά αλληλεγγύης για παιδιά και μεγάλους με ειδικές ικανότητες και μια γιορτή για μια πόλη πιο λειτουργική και φιλική προς όλους.»

Ο σύλλογος Ιστορίας Τέχνης και Πολιτισμού με το κέντρο πολιτισμού ΥΠΑΤΙΑ σε συνεργασία με το Καλλιτεχνικό εναλλακτικό εργαστήρι για το παιδί “Μικροί Ήρωες”, τους φίλους του αλόγου στην εκπαίδευση και θεραπεία “ΚΑΛΠΑΖΩ”, αλλά και τα μουσικά σχήματα “Στέλιος Παπακώστας”, “Ερωσυτέχνες”, “Από αλλού φερμένοι”, και τοπικά ιδρύματα, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για καλό σκοπό, ενώ το ειδικό σχολείο Αλμυρού θα μας προσφέρει ένα υπέροχο θέαμα με τους μικρούς της μαθητές να χορεύουν τάνγκο και ο χορευτής Ηλίας Μπαγιώργος θα μας «ταξιδέψει» χορεύοντας φυσικά και ενώνοντας δυο διαφορετικούς κόσμους δείχνοντας μας πως ο άνθρωπος είναι μια οντότητα πολύχρωμη, γεμάτη αγάπη και όλοι μας έχουμε δικαίωμα στον χορό, δικαίωμα στην έκφραση.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης καταξιωμένοι επιστήμονες με ολιγόλεπτες εισηγήσεις θα προσεγγίσουν σειρά θεμάτων ως εξής:

  • Γιώργος Σαββόπουλος Εργοθεραπευτής προϊστάμενος Τμ. Εργοθεραπείας Ασκληπιείου Βούλας με θέμα “Η ανάγκη για σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στον αυτισμό”.
  • Μόιρα Τζίτζικα Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, Ειδ. Σύμβουλος ΑμεΑ, με θέμα “Αυτισμός και σεξουαλικότητα
  • Φώτης Παπαναστασίου, Ειδικός Παιδαγωγός απόφοιτος Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής- Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Msc Σχολική Ψυχολογία- University Tor Vergata με θέμα “Τεχνικές εκπαίδευσης παιδιών με ΔΑΦ

Στόχος της εκδήλωσης η ενημέρωση και η ψυχαγωγία παιδιών και γονέων, μα και μια απόπειρα προσέγγισης σε θέματα «ταμπού», κόντρα στην προκατάληψη και πάντα με διακριτικότητα και σεβασμό προς το συνάνθρωπο αλλά και η συγκέντρωση εσόδων για να ενισχύσουμε συλλόγους που έχουν πραγματική ανάγκη.

Κλείνοντας δηλώνουμε την έναρξη των εκδηλώσεων με στόχο να έχουμε μια πόλη πιο λειτουργική, πιο ανθρώπινη, που δεν θα υστερεί ως προς τον σεβασμό των ΑΜΕΑ.

Σας καλούμε να μας στηρίξετε στην πολύ σημαντική αυτή προσπάθεια!!

Το εισιτήριο εισόδου στοιχίζει 5€ για ηλικίες άνω των 16 και 2€ για ηλικίες 12-15, με ελεύθερη είσοδο για τους μικρότερους φίλους μας!

Προπώληση: βιβλιοπωλείο ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ και “Kαφενείον Γη” στο Λόφο Φρουρίου.

Πληροφορίες στο τηλ. 6981751301
0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top