Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015

Καλοκαιρινές γεύσεις στο Pantheon Plaza!!

Από Larissa Kid   Την     Εκδηλώσεις 0 σχόλια


Το Pantheon plaza συνεχίζει τις μοναδικές παιδικές εκδηλώσεις και προσκαλεί όλα τα μικρά, αλλά και τα μεγάλα παιδιά της Θεσσαλίας να συμμετάσχουν στα πιο απίθανα παιχνίδια!

Από τις 23 Ιουνίου έως και τις 4 Ιουλίου, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, οι μικροί επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα έχουν την ευκαιρία μέσα από κουίζ, κατασκευές, διαδραστικά shows κι άλλες εκδηλώσεις να διασκεδάσουν και να ανακαλύψουν απολαυστικές και πολύ υγιεινές καλοκαιρινές γεύσεις στο Pantheon plaza!

Οι μάγειρες του Pantheon plaza με πολύ κέφι, φοβερά παιχνίδια και φανταστικές συνταγές θα μας συστήσουν τα φρούτα και τα λαχανικά… αλλιώς! Ακολουθήστε τους σε ένα διασκεδαστικό ταξίδι στην πολύχρωμη χώρα των γεύσεων!

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015 (7-9 μ.μ.)
Αγαπάς τα φρούτα; Απόδειξέ το! Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του κουίζ, φτιάξε τη δική σου φρουτο- κατασκευή και μάθε τη μυστική συνταγή για την πιο νόστιμη φρουτοσαλάτα!

Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015 (7-9 μ.μ.)
Τα λαχανικο- cartoons μας ετοιμάζονται κι όλη η παρέα μαθαίνει για τα λαχανικά και τις νόστιμες συνταγές στις οποίες χρησιμοποιούνται!

Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015 (6-8 μ.μ.)
Η βιώσιμη γεωργία κι οι επιστημονικές εξελίξεις στην αγροτική τεχνολογία είναι… παιχνίδι για τους μάγειρές μας! Σε ένα διαδραστικό show μαθαίνουμε τα πάντα για τις βιταμίνες, συνοδεία ενός γευστικού χυμού!

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 (7-9 μ.μ.)
Οι πρώτες ύλες πρέπει να είναι πάντα άριστης ποιότητας, γι’ αυτό θα ετοιμάσουμε «σπιτική» πλαστελίνη και με αυτή θα μαγειρέψουμε τα αγαπημένα μας φαγητά!

Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015 (7-9 μ.μ.)
Είσαι φρούτο ή λαχανικό; Γρήγορα, η μεταμόρφωση ξεκινά και τα φρουτοσουβλάκια δεν περιμένουν! Πώς, δε ξέρεις τα φρουτοσουβλάκια; Στο Pantheon plaza θα μάθεις έναν, δύο κι ακόμη περισσότερους συνδυασμούς!

Σάββατο, 4 Ιουλίου 2015 (6-8 μ.μ.)
Οι δικές μας μπαταρίες βρίσκονται στην κουζίνα… κι είναι πατάτες, λεμόνια κι άλλα λαχανικά! Αν δε μας πιστεύετε, θα τις δείτε αυτό το Σάββατο στο Pantheon plaza, μαζί με πολλά ακόμη πειράματα! Ακολουθεί μεγάλο πάρτυ, γι’ αυτό όλοι στο Pantheon plaza!

Ελάτε να απολαύσουμε τις πιο συναρπαστικές καλοκαιρινές γεύσεις στο Pantheon plaza, τον πιο χαρούμενο και ψυχαγωγικό προορισμό για όλα τα παιδιά.0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top