Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015

«Ο Πρωτευουσιάνος» Μια παράσταση για όλο το κοινό της πόλης από το 1ο Γυμνάσιο Λάρισας

Από Larissa Kid   Την     Θέατρο 0 σχόλια

Για το 1ο Γυμνάσιο Λάρισας, και η φετινή σχολική χρονιά (2014-15) τελειώνει με θέατρο.

Έτσι, την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015, στις 7 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο του γειτονικού 4ου Δημοτικού Σχολείου (Κουμουνδούρου και Α.Γαζή), το Σχολείο μας θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση «Ο Πρωτευουσιάνος» του Γ. Ρούσου.

Πρόκειται για μια καταπληκτική παράσταση που παίχτηκε ήδη δυο φορές και απέσπασε τα πλέον θετικά σχόλια από όλους μας.
Αυτή τη φορά, η παράσταση θα έχει επίσημο χαρακτήρα και –πέραν από τους εκπροσώπους των Αρχών της πόλης- καλούνται να την παρακολουθήσουν όλοι οι πολίτες που το επιθυμούν. Γονείς, μαθητές, φίλοι του 1ου Γυμνασίου και όποιος άλλος αγαπά το καλό θέατρο.

Η παράσταση θα έχει και τον χαρακτήρα της τελετής λήξης της φετινής χρονιάς, άλλης μιας δημιουργικής –παρά τα γενικότερα προβλήματα της χώρας – χρονιάς.

Σας καλούμε όλους να την παρακολουθήσετε. Το αμφιθέατρο χωρά 300 σχεδόν άτομα. Να φέρετε και τους φίλους σας και εμείς σας υποσχόμαστε ένα όμορφο απόγευμα με ένα σημαντικό έργο του ελληνικού θεατρικού ρεπερτορίου…
Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία των φιλολόγων του σχολείου μας κκ Αντωνίας Ζιώγα και Φωτεινής Τσολάκη και σε καλλιτεχνική επιμέλεια της καθηγήτριας Ευτυχίας Θάνου.

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά) οι μαθητές :
Δαμιανός Γεωργόπουλος, Δημήτρης Γκίνης, Μαρία Καβαζίδη, Θανάσης Καζακλάρης, Κώστας Κανδηλάρης, Άννα - Μαρία Καραλή, Σοφοκλής Παπαβασιλείου και Ευαγγελία Παπαθανασίου.

0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top