Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015

Καλοκαιρινό πρόγραμμα «Ταξιδεύοντας...» από το «friends' play»

Από Larissa Kid   Την     Δραστηριότητες 0 σχόλια


Το Κέντρο friends' play προσφέρει φέτος το καλοκαίρι μια σειρά συναντήσεων, για παιδιά 5-11 ετών που θέλουν να μάθουν για άλλους πολιτισμούς, να αναπτύξουν τη συναισθηματική τους νοημοσύνη, να μάθουν πώς να κάνουν νέους φίλους και να χτίσουν την αυτοεκτίμησή τους.

Από 15 Ιουνίου- 31 Ιουλίου 2015

Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-13.00μ.μ ή 6.00-9.00 μ.μ

Ελάτε να παίξουμε, να ζωγραφίσουμε, να χορέψουμε, να φτιάξουμε τα δικά μας τραγούδια και να μεταμορφωθούμε σε κινέζους, δράκους και ινδιάνους, να γνωρίσουμε ξωτικά και να σπάσουμε πινιάτες! Ελάτε να δώσουμε χρώμα στην αγάπη, να φορέσουμε το καπέλο της χαράς, να μιλήσουμε στο μαγικό κοχύλι, να γίνουμε ηθοποιοί, φωτογράφοι, να συναντήσουμε τις κουτσομπόλες μπάμιες και να κάνουμε το θυμό μας χιονοπόλεμο!

Ταξιδεύουμε...

α) Σε άλλες χώρες: Γνωρίζουμε άλλους πολιτισμούς και τις ανάγκες διαφορετικών ατόμων, παίζουμε τα παιχνίδια άλλων χωρών, ενθαρρύνουμε την κατανόηση και μαθαίνουμε να σεβόμαστε τη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητα σε όλα τα επίπεδα.

β) Σε πολύχρωμα συναισθήματα: Μαθαίνουμε να αναγνωρίζουμε, να εκφράζουμε και να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματά μας μέσα από παιχνίδια, θέατρο, μουσική και ζωγραφική.

γ) Στην αξία των φίλων: Μαθαίνουμε πώς να κάνουμε φίλους, να συνεργαζόμαστε, να διασκεδάζουμε και να διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά τις συγκρούσεις.

δ) Στον πολύτιμο εαυτό μας: Αναγνωρίζουμε τις δυνάμεις, τις ικανότητες και τα προσωπικά μας ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, παρατηρούμε τις επιδεξιότητες και τις επιτυχίες μας, ανακαλύπτουμε τη μοναδικότητα του εαυτού μας και χτίζουμε την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή μας.

Υπεύθυνη ομάδας Χρύσα Μπράτη ΜscΣυμβουλευτική Ψυχολόγος

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

Κέντρο «friends' play», Υπεύθυνη: Νατάσσα Γιάννακα, Ασκληπιού 17, 2ος όροφος, Λάρισα, Τηλ. 2410536340, 6944286912


0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top