Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015

Εκδηλώσεις στην πλατεία Αβέρωφ από τον «ΘΕΤΤΑΛΟ»

Από Larissa Kid   Την     Εκδηλώσεις 0 σχόλια

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αβέρωφ «Ο ΘΕΤΤΑΛΟΣ» με αφορμή τον εορτασμό της Αναλήψεως του Σωτήρος διοργανώνει πολιτιστικές εκδηλώσεις στην πλατεία Αβέρωφ από Δευτέρα 18 Μαΐου έως Πέμπτη 21 Μαΐου 2015.

Η αυλαία των εκδηλώσεων ανοίγει την Δευτέρα 18 Μαΐου 2015 τις 8.30 μ.μ όπου θα εμφανιστεί η μαθητική χορωδία του 13ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας. Στη συνέχεια τα τμήματα μουσικής θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα μοντέρνας μουσικής με ελληνικά και ξένα τραγούδια.

Την Τρίτη 19 Μαΐου, το απόγευμα από τις 6.00 μ.μ. θα λειτουργήσει εργαστήρι ζωγραφικής για τα μικρά παιδιά ενώ στην συνέχεια θα παρουσιαστούν όλα τα τμήματα του συλλόγου που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Τaekwo-Do, της ρυθμικής γυμναστικής και του μοντέρνου χορού.

Η βραδιά θα κλείσει με την μουσικοθεατρική παράσταση «Η Σταχτοπούτα» με παιδιά της θεατρικής αγωγής, ηλικίας 5-12 ετών. Την επιμέλεια της παράστασης έχει η κ. Κατερίνα Ζαχοπούλου.

Την Τετάρτη 20 Μαΐου εμφανίζονται όλα τα παιδικά και εφηβικά τμήματα του συλλόγου παρουσιάζοντας παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την Πέμπτη 21 Μαΐου από τα τμήματα χορού των ενηλίκων του συλλόγου.


ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΛΑΡΙΣΑ Τηλ. 2410660093
facebook.com/avthettalos

0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top