Κυριακή, 10 Μαΐου 2015

Συναυλία μουσικών συνόλων του Μουσικού Σχολείου Λάρισας

Από Larissa Kid   Την     Εκδηλώσεις 0 σχόλια


Η οικογένεια του Μουσικού Σχολείου Λάρισας, σας προσκαλεί στην 2η ετήσια Συναυλία Μουσικών Συνόλων του Σχολείου, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Μαΐου 2015 και ώρα 20:00μμ, στην αυλή του Σχολείου μας.

Για το τρέχον σχολικό έτος, 2015-2016, αποφασίστηκε από το σύλλογο Διδασκόντων η υλοποίηση δύο ετήσιων συναυλιών των μουσικών συνόλων του σχολείου , τελεσθείσης της πρώτης στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου στις 22 Απριλίου, στα πλαίσια ανάδειξης της Τέχνης των Μουσών ως κινητήριας δύναμης μορφωτικών, διδακτικών, παιδαγωγικών αξιών και ως μέλους άρρηκτα συνδεδεμένου με την όλη εκπαιδευτική του σχολείου προσπάθεια, η οποία και εδράζει στη βιωματική συμμετοχή των μαθητών του σε δραστηριότητες καλλιτεχνικής έκφρασης.

Το μουσικό ταξίδι στο Κηποθέατρο υπόσχεται θεματολογική πολυφωνία:

  • Μουσικά αρώματα «Πολίτικης Κουζίνας», εκπροσωπούμενα από την ορχήστρα Ακορντεόν (υπεύθυνη διδάσκουσα: κ. Ζαπίτη Ευαγγελία).
  • Δυναμικοί υπερατλαντικοί ήχοι New York- New York της Βιg Band (υπεύθυνος διδάσκων: κ. Νίκου Βασιλάκης).
  • Κλασικές μελωδίες των Rossini, Delibes κ.α. της Συμφωνικής Ορχήστρας (υπεύθυνος διδάσκων: κ. Μπουγιούκ Κορνέλιος ).
  • H ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής (υπεύθυνη διδάσκουσα: κ. Τόλιου Ζωή), με αφετηρία μουσικά ακούσματα M. Jackson, Ph. Williams κ.α. θα εστιάσει στη σύγχρονη μουσική σκηνή.
  • Παραμυθένιοι ήχοι του Μ. Χατζιδάκη, ήχους εκπροσωπούμενους από το Σύνολο Κιθάρας (υπεύθυνος διδάσκων: κ. Καλαμπάκας Αθανάσιος).
  • Το Σύνολο Μουσικής Κινηματογράφου (υπεύθυνη διδάσκουσα: κ. Κτιστάκη Αστ. Ευφροσύνη), που με το σύνθημα «Ας κρατήσουν οι χοροί» υπόσχεται να αποτυπώσει μελωδικά τον παλμό της 7ης Τέχνης.
  • Ξέγνοιαστες μελωδίες καλοκαιρινής ραστώνης του Συνόλου Κρουστών (υπεύθυνος διδάσκων: κ. Μακρυγιάννης Ιωάννης)


0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top