Τρίτη, 12 Μαΐου 2015

Έκθεση ζωγραφικής και κεραμικής παιδικών και εφηβικών τμημάτων

Από Larissa Kid   Την     Εκδηλώσεις 0 σχόλια

Πινελομαζώματα... Χρωματοσκορπίσματα

Η έκθεση παιδικής-εφηβικής ζωγραφικής και κεραμικής του Ελεύθερου Εργαστηρίου Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι.Κατσίγρα φέρει τον τίτλο «Πινελομαζώματα… Χρωματοσκορπίσματα…», και περιλαμβάνει περισσότερα από 300 έργα μαθητών του Εργαστηρίου. Θα παρουσιαστούν ατομικές και ομαδικές εργασίες ζωγραφικής, κεραμικής και κατασκευές με διάφορα υλικά.

Το Ελεύθερο Εργαστήρι, πιστό στην παράδοσή του, οργανώνει εκθέσεις με σημείο αναφοράς την πρωτοτυπία, τεκμηριώνοντας τη θέση του που θέλει το κάθε παιδί εικαστικά ανεπανάληπτο.

Αρωγοί στην προσπάθεια των παιδιών στέκονται πάντα οι δάσκαλοι του Εργαστηρίου με την πολύχρονη εμπειρία τους. Φέτος συμμετέχουν: Αναστασοπούλου Ελένη, Γεωργίου Ελένη, Γιαλαμά Νατάσα, Γκουντουβά Μαριάννα, Ζαβράκα Δώρα, Καλαμάρας Γιώργος, Λάσκαρης Αστέριος, Λάσκαρης Χρήστος, Μπέης Γιάννης.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης θα γίνει η απονομή των βεβαιώσεων σπουδών στους μαθητές που έχουν συμπληρώσει μία από τις βαθμίδες σπουδών του Ελεύθερου Εργαστηρίου.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ : 14 Μαΐου 2015, 7.00μ.μ.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 14 Μαΐου - 14 Ιουνίου


0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top