Τρίτη, 26 Μαΐου 2015

7ο Ανταλλακτικό Παζάρι της Τράπεζας Χρόνου του Δήμου Λαρισαίων

Από Larissa Kid   Την     Εκδηλώσεις 0 σχόλια


Η Τράπεζα Χρόνου, μια από τις Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων, διοργανώνει το 7ο Ανταλλακτικό της Παζάρι, την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2015, από τις 17:00 έως τις 20:00, στην πλατεία Λαμπρούλη στο Λόφο Φρουρίου, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους συμπολίτες μας να προσφέρουν αντικείμενα που δε χρειάζονται πλέον και να πάρουν άλλα της αρεσκείας τους.

Στο γνώριμο χώρο της Πλατείας Λαμπρούλη, που έχει φιλοξενήσει αντίστοιχες δράσεις στο παρελθόν όσοι προσέλθουν θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν προϊόντα, να αποκτήσουν υπηρεσίες αλλά και να ενημερωθούν για τις δράσεις των Κοινωνικών Δομών στο σύνολο τους.

Με το σύνθημα «Αυτό που σου λείπει κάποιος το προσφέρει, αυτό που σου περισσεύει κάποιος το χρειάζεται» οι Λαρισαίοι καλούνται να συμμετέχουν και να προάγουν τον θεσμό της ανταλλακτικής οικονομίας, ανταλλάζοντας όσα από τα προσωπικά τους είδη όπως ρούχα, βιβλία, παιχνίδια, σχολικά είδη, ηλεκτρικές μικροσυσκευές, cd, dvd, χειροποίητες κατασκευές και ό,τι άλλο δε χρειάζονται πλέον, με αντικείμενα που θα προσφέρουν άλλοι συμπολίτες μας.

Οι ανταλλαγές πραγματοποιούνται χωρίς χρήματα, αλλά με βάση την Τοπική Εναλλακτική Μονάδα (ΤΕΜ). Ειδικότερα, όσοι προσέλθουν στο 7ο Ανταλλακτικό Παζάρι θα κερδίζουν επιπλέον 20 ΤΕΜ στο λογαριασμό τους ούτως ώστε να εξασφαλίσουν άμεσα τα προϊόντα που χρειάζονται.

Για περαιτέρω πληροφορίες για τη συμμετοχή σας στο 7ο Ανταλλακτικό Παζάρι μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Τράπεζα Χρόνου στο τηλ 2410232978, καθημερινά 9:00-17:00, ή μπορείτε να στείλετε e-mail στο xronos@anthropomania.gr

0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top