Τετάρτη, 1 Απριλίου 2015

Πασχαλινές εκδηλώσεις στο Pantheon plaza

Από Larissa Kid   Την     Εκδηλώσεις 0 σχόλια

Αυτό το Πάσχα θα έχει παιχνίδια, κατασκευές, face painting και πολλά δώρα για μικρούς και μεγάλους, φυσικά στο Pantheon plaza!

Η Πασχαλινή Φάρμα του ζεύγους Κοτοπουλάκη ετοιμάζεται να υποδεχθεί όλους τους μικρούς τους φίλους! Μαζί θα παίξουν απίθανα ομαδικά παιχνίδια, θα οργανώσουν τις πιο αστείες διαδραστικές παραστάσεις και θα παρακολουθήσουν κουκλοθέατρο!

Οι κ. Μαργαρίτα και Παπαρούνα θα βρίσκονται κάθε απόγευμα στον Πασχαλινό τους κήπο, για τις πιο ξεχωριστές κατασκευές και χειροτεχνίες! Ακόμη, μεταμορφωνόμαστε με face painting και διακοσμούμε λαμπάδες με τα πιο Πασχαλινά θέματα!

Ώρες λειτουργίας:
Σάββατο 4/4: 5μ.μ. έως 8μ.μ.
Κυριακή 5/4: 4μ.μ. έως 7μ.μ.
Μ. Δεύτερα - Μ. Πέμπτη: 6.30μ.μ. έως 8.30μ.μ
Μ. Παρασκευή: 3μ.μ. έως 7μ.μ.
M. Σάββατο: 12μ.μ έως 3μ.μ. & 5μ.μ. έως 7μ.μ.


Το Λουλουδένιο εργαστήρι του Pantheon plaza δε θα έχει μόνο έναν ένοικο!
Την Μ. Τρίτη από τις 6μ.μ έως τις 8:30μ.μ., υποδεχόμαστε το 1ο σύστημα αεροπροσκόπων Λάρισας για ένα μοναδικό απόγευμα με προσκοπικά παιχνίδια και κατασκευές!
Και το Μ. Σάββατο, οι μεγάλοι μας φίλοι θα ετοιμάσουν τις λαμπάδες τους και μικρά, χειροποίητα κοσμήματα!

Στο πνεύμα των ημερών, ενισχύουμε όλοι μαζί το έργο της «Φλόγας»! Στην ειδικά διαμορφωμένη ομπρέλα, θα βρείτε τις δημιουργίες των μαθητών της Σχολής Καραβάνα τις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε με… μια απλή ψαλιδιά! Για κάθε ζωγραφιά που θα κόβεται από την ομπρέλα, το Pantheon plaza θα ενισχύει το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» με 1€.

Και οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ!

Την Τυχερή Εβδομάδα στο Pantheon plaza, οι αγορές σας αποκτούν άλλη αξία! Από το Σάββατο 4 Απριλίου έως και το Σάββατο 11 Απριλίου, με αγορές από 5€, διεκδικήστε, ξύστε και κερδίστε δωροεπιταγές αξίας 10€, 20€ και 50€ για τις αγορές από τα καταστήματα του Pantheon plaza!

Πάσχα στο Pantheon plaza! Αυτές οι γιορτές αποκτούν νόημα εδώ!


0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top