Τετάρτη, 1 Απριλίου 2015

Δράσεις της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας»

Από Larissa Kid   Την     Δραστηριότητες 0 σχόλια


Συνεχίζονται και τον Απρίλιο οι απογευματινές δράσεις κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκης Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας».

Την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015 στις 6:00 μ.μ. γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου με τη δράση «Πώς θα αγαπήσει το παιδί το βιβλίο;» και προσπαθούμε να δώσουμε απαντήσεις στο ερώτημα που απασχολεί γονείς, εκπαιδευτικούς και όλους όσοι αγαπούν τα παιδιά και τα βιβλία. Ορίζουμε τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του μικρού αναγνώστη ενώ το βιβλίο 'Αντίο Καλτσούλη' του Benjamin Chaud μας εμπνέει ώστε μέσα από παιχνίδια και βιωματικές ομαδικές δράσεις να επιλέξουμε το δικό μας τρόπο ανάγνωσης! Η δράση απευθύνεται σε ενήλικες.

Η πιο μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης πλησιάζει και τη Μεγάλη Δευτέρα στις 6:00 μ.μ. ένα μικρό ταπεινό κεράκι μας βοηθά να γνωρίσουμε και να θυμηθούμε τα πασχαλινά έθιμα και να ανακαλύψουμε την αξία της ταπεινότητας. Ζούμε τις «Περιπέτειες μιας Λαμπάδας» μέσα από το ομώνυμο βιβλίο της Πηνελόπης Μωραΐτου και προσπαθούμε να βοηθήσουμε το κεράκι να πραγματοποιήσει το κρυφό του όνειρο. Στο τέλος μικροί και μεγάλοι στολίζουμε την πασχαλινή μας λαμπάδα!

Οι δράσεις δεν έχουν κόστος συμμετοχής, είναι όμως απαραίτητη η έγκαιρη.

Δήλωση ενδιαφέροντος στη διεύθυνση της Βιβλιοθήκης 28ης Οκτωβρίου 9 και στο τηλέφωνο 2410531973.0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top