Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015

Τέλος στο κυνήγι προσφορών πάνας

Από Larissa Kid   Την     Προτάσεις 0 σχόλια

Οι νέες Ελληνικές «συνδρομητικές» πάνες AGNOTIS βάζουν τέλος στο κουραστικό κυνήγι προσφορών!

Τώρα κανένας γονιός δεν χρειάζεται να περιμένει κάθε εβδομάδα τις προσφορές και να ψάχνει σε όλα τα super market για την καλύτερη τιμή πάνας. Κι αυτό γιατί οι πάνες AGNOTIS είναι όχι μόνο 30% φθηνότερες, αλλά έρχονται και στην πόρτα σας δωρεάν.

Μπορείτε να κάνετε μια απλή «παραγγελία» ή να γίνετε «συνδρομητής» για να μη ξεμείνετε ποτέ.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, να επιλέξετε τις πάνες στο κατάλληλο μέγεθος για το μωρό σας (ανάλογα με την ηλικία του και τα κιλά του) και τέλος να καθορίσετε το κάθε πότε θέλετε να παραδίδονται στο σπίτι σας. Όποτε θέλετε μπορείτε να τερματίσετε την συνδρομή σας, άμεσα και χωρίς καμία δέσμευση ακόμη κι αν έχετε πραγματοποιήσει μόνο μία αγορά ως συνδρομητής.

Η παράδοση γίνετε μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες με αντικαταβολή, με δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα και χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση.

Δείτε αναλυτικά τις τιμές εδώ

Μια ματιά στις πάνες

Οι πάνες Agnotis είναι 100% Ελληνικές και υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τα αυστηρότερα Ευρωπαϊκά κριτήρια. Έχουν ήδη πολύ μεγάλη απήχηση στις Ελληνίδες μητέρες.

Το μοντέρνο και καλαίσθητο τους design (βραβευμένο με το βραβείο ΕΡΜΗΣ) κάνει τις AGNOTIS να ξεχωρίζουν από κάθε άλλη πάνα, αλλά αυτό που τις κάνει να διαφέρουν πραγματικά είναι η τεχνολογία που διαθέτουν. Με τέλεια ελαστική εφαρμογή, Velcro, πλαϊνά φράγματα και ειδικό απορροφητικό πυρήνα προσφέρουν απόλυτη και αγνή προστασία.


Η λέξη AGNOTIS προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη αγνότης, ένα όνομα που η σημασία του αντικατοπτρίζει τις αξίες και τις επιδιώξεις μας. Πιστεύουμε στην αγνότητα των προϊόντων μας και αυτό μας κάνει να γινόμαστε καλύτεροι.

0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top