Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015

Ακούσατε, ακούσατε! Παραμύθια στην Πινακοθήκη!

Από Larissa Kid   Την     Εκδηλώσεις 0 σχόλια

Την Παρασκευή 20 Μάρτη ώρα 18:30 παραμυθάς περνά απ’ την Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας. Μικροί και μεγάλοι, γιαγιές, παππούδες, νονοί, νονές, μορφονιοί και μορφονιές, ελάτε να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Αφήγησης.

Η Παγκόσμια Ημέρα Αφήγησης είναι η ημέρα των παραμυθιών. Εδώ και 24 χρόνια όσοι περισσότεροι άνθρωποι λένε ιστορίες και παραμύθια σε όσες περισσότερες γλώσσες και όσα περισσότερα μέρη του κόσμου γίνεται, ώστε να συνδεθούν νοερά με βάση ένα συγκεκριμένο κάθε φορά θέμα. Το θέμα της φετινής χρονιάς είναι οι «Ευχές».

Σε διαμορφωμένο χώρο, ιστορίες εμπνευσμένες από έργα των σπουδαίων ζωγράφων της μόνιμης συλλογής, θα πλημμυρίσουν την Πινακοθήκη. Μάλιστα, κάποιοι από τους πίνακες βγήκαν από το υπόγειο και εκτίθενται για πρώτη φορά!

Το διαδεδομένο εδώ και χρόνια πάντρεμα των εικαστικών τεχνών με την τέχνη της παραδοσιακής αφήγησης υλοποιείται για πρώτη φορά στην Πινακοθήκη, ζωντανεύοντας τα έργα και τους χώρους με τρόπο εναλλακτικό.

Με την ανοιχτή παράσταση αφήγησης ολοκληρώνεται η εβδομάδα παραμυθιών που σχεδίασε η Πινακοθήκη για παιδιά και εκπαιδευτικούς της πόλης και του νομού, για να γιορτάσει τα παραμύθια.

Θα τα καταφέρει μαθές εκείνο το παλικαράκι που δεν έχει όνομα και καψαλίζει ακόμα μαγικές αλογότριχες από τον καημό του;
Η συνέχεια από κοντά…

Αφήγηση: Κρυσταλλία Μακατού

Είσοδος: μία ευχή, άντε και μια δεύτερη… μέρα που είναι!

τηλ. 2410621205, 2410616266

0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top