Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015

Το «Μιούζικαλ της Μόσχας» έρχεται στην Λάρισα

Από Larissa Kid   Την     Θέατρο 0 σχόλια


Μια μοναδική παράσταση με μπαλέτα, κλόουν, τσίρκο, ένα υπερθέαμα της Μόσχας, θα δουν όσοι βρεθούν την Τρίτη 24 Μαρτίου στο κλειστό της Νεάπολης στη Λάρισα.

Το Υπερθέαμα «Μιούζικαλ της Μόσχας» δεν είναι μια συνηθισμένη παράσταση αλλά μια πανδαισία χορού, απίθανων σκηνών, γέλιου, συγκίνησης και ακροβατικών που κόβουν την ανάσα.

Συνεχίζοντας τη μεγάλη παράδοση της Ρωσικής Σχολής, χορευτές, ταχυδακτυλουργοί και κλόουν θα μας ψυχαγωγήσουν με ένα πρόγραμμα, πλούσιο, ποιοτικό και πρωτότυπο, εμπνευσμένο από τις επιθυμίες μικρών και μεγάλων.

Το Υπερθέαμα «Μιούζικαλ της Μόσχας» είναι μια φαντασμαγορία χρωμάτων, μουσικής και ευαισθησίας. Ένας ύμνος στην παιδική αθωότητα και τη φαντασία που μας ταξιδεύει στον κόσμο του ονείρου απομακρύνοντάς μας από τη μουντή πραγματικότητα.

Έχοντας στις αποσκευές τους πολλές παραστάσεις τόσο στη Ρωσία όσο και σε πολλές άλλες χώρες οι συντελεστές του “Υπερθεάματος της Μόσχας” υπόσχονται αξέχαστες στιγμές, ευφάνταστες σκηνές, συγκλονιστικά νούμερα, που θα μεταμορφώσουν την παράσταση σε μια μοναδική εμπειρία που θα συζητιέται για πολλές μέρες στην πόλη μας.0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top