Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015

Παρουσίαση παραμυθιών με την Κάρμεν Ρουγγέρη στην Λάρισα

Από Larissa Kid   Την     Παρουσίαση βιβλίου 0 σχόλια

Ένα κορίτσι στο παράθυρο βλέπει την Χιονάτη με τους 7 ψηλούς νάνους να μιλάνε με τον Αίσωπο..... που έχει κάτι να μας πει!

Ελάτε Κυριακή 22 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο ΟΥΗΛ Κουμουνδούρου και Ανθίμου Γαζή γωνία, που η Κάρμεν Ρουγγέρη και η ομάδα της θα μας ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών που δημιούργησαν με τις εκδόσεις Διάπλαση.

Πρόκειται για μια διαφορετική εκδοχή του κλασικού παραμυθιού της "Χιονάτης και των εφτά νάνων" από την Κάρμεν Ρουγγέρη που το διασκεύασε για το θέατρο. Οι νάνοι γίνονται... ψηλοί και το παραμύθι αποκτά άλλο ενδιαφέρον.

Με μικρές παραλλαγές, ανανεώνει το ενδιαφέρον των παιδιών και των μεγάλων για τη γνωστή σε όλους μας ιστορία της Χιονάτης. Η εικονογράφηση συνοδεύει όμορφα το κείμενο. Το CD περιέχει το κείμενο και τα τραγούδια όπως παρουσιάστηκαν στην θεατρική παράσταση.

Είναι η γνωστή μας Χιονάτη, που αυτή τη φορά έχει να κάνει με εφτά... ψηλούς νάνους.
Πώς γίνεται αυτό; Εεε. γίνεται!
Στα παραμύθια όλα γίνονται!

Αφήγηση: Κάρμεν Ρουγγέρη
Χιονάτη: Μαριάννα Πολυχρονίδη
Ακούγονται με αλφαβητική σειρά οι ηθοποιοί: Πέτρος Κιοσσές, Αλέξανδρος Κομπόγιωργας, Χριστίνα Κουλουμπή, Γιάννης Νικολάου, Τάσος Παπαδόπουλος, Σπύρος Περδίου, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Θανάσης Τσιδίμης, Νεκτάριος Φαρμάκης, Άγγελος Χατζάς.
Εικονογράφηση: Χριστίνα Κουλουμπή

Μια εκδήλωση που συνδιοργανώνουν το βιβλιοπωλείο Σκάλα Παιδικό Παραμύθι, οι εκδόσεις Διάπλαση και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Να σημειωθεί ότι την ίδια μέρα το πρωί, (Κυριακή 22 Μαρτίου 10 π.μ.), η Κάρμεν Ρουγγέρη θα καταθέσει την εμπειρία της για το πώς μπορεί να δημιουργηθεί μια θεατρική ομάδα και ακόμα πώς μπορεί να γεννηθεί μια παράσταση από παιδιά σ’ ένα σχολείο ή σε μια γειτονιά, χωρίς πολλά έξοδα αλλά με μεράκι φαντασία και πολλή δουλειά. (Δείτε λεπτομέρειες εδώ)
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στον Χορίαμβο, Γαληνού 5.
Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Δηλώσεις συμμετοχής βιβλιοπωλείο Σκάλα Παιδικό Παραμύθι, Αθ. Διάκου 5, Λάρισα, τηλ. 2410537791.


0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top