Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015

Δωρεάν Ενισχυτική Διδασκαλία

Από Larissa Kid   Την     Προτάσεις 0 σχόλια

Η Δωρεάν Ενισχυτική Διδασκαλία είναι μια αποκλειστική υπηρεσία του Πανελλήνιου Δικτύου Καθηγητών και είναι δωρεάν για όλους. Πρόκειται για video μαθημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας και λύση των ασκήσεων της Τράπεζας Θεμάτων. Τα μαθήματα γίνονται από ομάδα καθηγητών του Πανελλήνιου Δικτύου Καθηγητών, διαρκούν για ολόκληρη τη σχολική χρονιά και παραδίδονται 1-3 κεφάλαια/ εβδομάδα (εξαρτάται από το μάθημα). Ο μαθητής παρακολουθεί από το σπίτι του μέσω internet τα video των μαθημάτων.

Τα μαθήματα γίνονται με βάση την ύλη του σχολείου, και ακολουθούν τον ίδιο ρυθμό με αυτόν του σχολείου. Οι μαθητές μπορούν να βλέπουν ξανά και ξανά τα video των μαθημάτων, να δημοσιεύουν απορίες και να διαβάζουν τις απορίες και τις απαντήσεις των άλλων μαθητών.

Τα μαθήματα δεν μεταδίδονται ζωντανά. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τα παρακολουθείτε όποτε εσείς θέλετε, αλλά και να ανατρέξετε σε αυτά όσες φορές θέλετε.

Είναι επιθυμητή αλλά όχι απαραίτητη η παρουσία γονέα/κηδεμόνα, καθώς τα video θα προβάλλονται στην ασφαλή ιστοσελίδα του Δικτύου και όχι στο youtube. Διαγωνίσματα και test γίνονται ηλεκτρονικά. Ο μαθητής μαθαίνει αμέσως τον βαθμό του και βλέπει τα λάθη του.

Σε ποιους απευθύνετε:
  • Σε μαθητές απομακρυσμένων περιοχών.
  • Σε οικογένειες με χαμηλό εισόδημα.
  • Σε μαθητές με κινητικές δυσκολίες.
  • Σε μαθητές που θέλουν να ενισχύσουν το διάβασμά τους.

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών είναι το μοναδικό site με Πιστοποιημένους Καθηγητές για Ιδιαίτερα Μαθήματα. Συνεργαζόμαστε με 1.100 και πλέον καθηγητές σε όλη την Ελλάδα.

Στο site τους μπορείτε να βρείτε καθηγητές που κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα κατ’ οίκον, για όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Ιδιαίτερα μαθήματα:
Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ρώσικα, Τούρκικα, Βουλγάρικα, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Φιλολογικά, Πληροφορική.

Μπορείτε να βρείτε τον καθηγητή που θέλετε εδώ και την Δωρεάν Ενισχυτική Διδασκαλία εδώ.


0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top