Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015

Σεμινάρίο Εκπαίδευσης Αποτελεσματικού Γονέα

Από Larissa Kid   Την     Δραστηριότητες 0 σχόλια


Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ¨ΙΣΤΟΣ¨ ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου σεμιναρίων στην Εκπαίδευση Αποτελεσματικού Γονέα την Πέμπτη 9 Απριλίου στις 18.00 μ.μ.-21.00 μ.μ., σε συνεργασία με τη Gordon Hellas.

Το Σεμινάριο Εκπαίδευσης Αποτελεσματικού Γονέα (ΕΑΓ) βασίζεται στο μοντέλο του κλινικού ψυχολόγου Δρ. Τόμας Γκόρντον το οποίο έχει αναγνωριστεί διεθνώς ως η πρώτη εκπαίδευση για γονείς με βάση τις δεξιότητες επικοινωνίας και το έχουν διδαχτεί πάνω από ένα εκατομμύριο γονείς σε 43 χώρες. Οι συμμετέχοντες διδάσκονται, με πρακτικό και βιωματικό τρόπο, ένα σύνολο δεξιοτήτων επικοινωνίας και επίλυσης συγκρούσεων, καθώς και το πλαίσιο που θα τους επιτρέψει να γνωρίζουν πότε και πώς θα τις χρησιμοποιούν. Είναι απαραίτητα εργαλεία με τα οποία μπορούν ανά πάσα στιγμή είτε να γεφυρώσουν σχέσεις που είναι τεταμένες, είτε να προλάβουν τη δημιουργία εντάσεων στις σχέσεις τους είτε να μειώσουν τα προβλήματα σε άλλες διαπροσωπικές σχέσεις.

Τα Σεμινάρια Εκπαίδευσης Αποτελεσματικού Γονέα στοχεύουν να σας διδάξουν τη φιλοσοφία και τις επικοινωνιακές δεξιότητες που χρειάζονται για να ενδυναμώσετε και να βελτιώσετε την ποιότητα της σχέσης σας με τα παιδιά σας. Το σεμινάριο δεν απευθύνεται αποκλειστικά σε γονείς, καθώς οι δεξιότητες αυτές μπορούν να εφαρμοστούν και να επιφέρουν βελτίωση σε όλες τις σχέσεις μας.

Θα γίνουν συνολικά 10 τρίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις και οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει. Το πρόγραμμα διδάσκεται από τη Χριστίνα Γιαννιού, ψυχολόγο-προσωποκεντρική σύμβουλο ψυχικής υγείας και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ΕΑΓ από την Gordon Training International.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της Κοι.Σ.ΕΠ. ΙΣΤΟΣ, Γρηγοροπούλου 1 (δίπλα στα ΚΤΕΛ, Λαϊκή Τρίτης)

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές, καλέστε στο 6973857300 και στο email christinagian2@yahoo.gr

facebook.com/apotelesmatikosgoneaslarissa

0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top