Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015

Διαγωνισμός ζωγραφικής «Πρόσκληση στην Ελλάδα μας, γνωρίστε τον τόπο μας»

Από Larissa Kid   Την     Δραστηριότητες 0 σχόλια

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Ν. Λάρισας, σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας – Γαλλική Πρεσβεία και στο πλαίσιο του εορτασμού του μήνα Γαλλοφωνίας 2015 – Francophonie 2015, διοργανώνει μια εκπαιδευτική δράση, έναν Διαγωνισμό Ζωγραφικής, που απευθύνεται σε μαθητές δημοτικών σχολείων της περιοχής, με τίτλο:

«Πρόσκληση στην Ελλάδα μας, γνωρίστε τον τόπο μας».

Οι μαθητές καλούνται, μέσω μιας ζωγραφιάς, να διαφημίσουν το τόπο τους, να αποτυπώσουν με τη δική τους ματιά την Ελλάδα, ως τόπο προορισμού για κάποιον ξένο μαθητή και τους γονείς του. Σε όλα τα παιδιά που θα πάρουν μέρος, θα δοθούν διπλώματα τιμής για τη συμμετοχή τους, τα 3 καλύτερα έργα θα βραβευτούν, ενώ μετά το τέλος του διαγωνισμού, όλα τα έργα θα εκτίθενται στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας.

Οι μαθητές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Γαλλικού Ινστιτούτου στο τηλέφ.: 2410287508.

Ημερομηνία Διεξαγωγής : Σάββατο 7 Μαρτίου 2015, ώρες 10:00 – 13:00

Τόπος: Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας.

Υπεύθυνοι του διαγωνισμού είναι οι εκπαιδευτικοί : Καίτη Τσικούρα, Γιάννης Γεωργιάδης, Σίλεια Μπαχτσέ, Ευδοκία Ποιμενίδου και Μιμίκα Βάσιου –Μπαχτσέ.

0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top