Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015

Απόκριες στην Τερψιθέα

Από Larissa Kid   Την     Δραστηριότητες 0 σχόλια

Πλούσιες εκδηλώσεις για τις απόκριες ετοιμάζουν οι φορείς της Τερψιθέας και καλούν τον κόσμο να συμμετάσχει. Οι εκδηλώσεις γίνονται με την συνεργασία της Δημοτικής Κοινότητας και των φορέων και την υποστήριξη του δήμου Λαρισαίων.

Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν αύριο Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου με θεατρική παράσταση για τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και θα κορυφωθούν την Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου με μασκαράδες, καμήλα, χορό και γλέντι με ορχήστρα, άφθονο κρασί και φυσικά φασολάδα και ποικιλία νηστίσιμων.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

  • Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου στις 10:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της κοινότητας θα δοθεί η θεατρική παράσταση για τα παιδιά του Δημ. Σχολείου «Ομήρου Οδύσσεια»

  • Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στις 11:00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της κοινότητας θα πραγματοποιηθεί μουσικό αφιέρωμα με την ορχήστρα μουσικών (Πνευματικό Εργαστήρι Εκπαιδευτικών Ν. Λάρισας) για τον Σταύρο Κουγιουμτζή

  • Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου -Τσικνοπέμπτη στις 11:00 π.μ. στο χώρο μπροστά από την κοινότητα θα γίνει το καθιερωμένο «τσίκνισμα» με ψήσιμο κρεατικών, όπως ορίζει το έθιμο

  • Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στις 11:00 π.μ. Larissa Sports center, θα γίνει παιδικό πάρτι για τα παιδιά του Δημ. Σχολείου- Νηπιαγωγείου με μικρούς μασκαράδες, κλόουν – παιχνίδια, dj.

  • Κυριακή 22 Φεβρουαρίου στις 11:00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της κοινότητας θα γίνει παιδική εκδήλωση-πάρτι, με επίδειξη τμημάτων των Λεσχών και Συλλόγων

  • Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου στις 11:00 π.μ. στην κάτω πλατεία θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας με φασολάδα-νηστίσιμα, κρασί, μασκαράδες-καμήλα, ορχήστρα, χορευτικά του Μ.Ε.Ε.Σ και λαϊκό γλέντι.

Τις εκδηλώσεις συνδιοργανώνουν οι: Δημοτική Κοινότητα -Μορφωτικός Σύλλογος-Αγροτικός Συνεταιρισμός, Κτηνοτροφικός Σύλλογος-Σύλλογος Φίλων Περιβάλλοντος « Η δάφνη», Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημ. σχολείου- νηπιαγωγείου, Σύλλογος διδασκόντων δημ. σχολείου-νηπιαγωγείου, Αθλητικός Όμιλος «Μαχητής».


0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top