Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015

Εκδήλωση για το Θεατρικό Παιχνίδι

Από Larissa Kid   Την     Εκδηλώσεις 0 σχόλια


Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Λαρισαίων διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Το Θεατρικό Παιχνίδι ως μέσο συναισθηματικής στήριξης και αισθητικής καλλιέργειας του παιδιού και εργαλείο στην ανάπτυξη των ανθρωπίνων σχέσεων», την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας και ώρα 18:00 (Κουμουνδούρου 17-19).

Η εκδήλωση απευθύνεται σε γονείς και εκπαιδευτικούς.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα παρακάτω:

«Βασικός ομιλητής-εισηγητής θα είναι ο κος Λάκης Κουρετζής (Επίτιμος Διδάκτορας Πανεπιστημίου Αθηνών - Παιδαγωγός - Σκηνοθέτης - Συγγραφέας)

Ο κος Κουρετζής είναι ειδικός σε θέματα Αισθητικής Παιδείας και Παιδευτικής Θεατρικής έκφρασης. Σπούδασε ψυχολογία της Παιδαγωγικής Αισθητικής αγωγής και έκφραση του παιδιού, Θέατρο, στην Αυστρία, Γερμανία και Ελβετία .Είναι ο δημιουργός και εισηγητής του Θεατρικού Παιχνιδιού στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση ανταποκρίνεται στην προσπάθεια εκσυγχρονισμού, ανανέωσης και κατάρτισης σύγχρονων προγραμμάτων για την παιδευτική κοινωνική και αισθητική αγωγή των νηπίων.

Εστίαση θα δοθεί στον παιδαγωγικό και κοινωνικό ρόλο των παιδικών σταθμών και στον τρόπο με τον οποίο μπορούν να απαντήσουν στις ανάγκες της εποχής μας, προασπίζοντας ταυτόχρονα την φύση της «Παιδικής Ηλικίας».

Την ομιλία θα πλαισιώνει η Ομάδα Ψυχοπαιδαγωγικής ενημέρωσης και εμψύχωσης «Έκφραση» με δρώμενα Θεατρικού Παιχνιδιού.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους παρευρισκόμενους».

0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top