Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015

«2o ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ εκδοτών» στην Λάρισα. Μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις βιβλίου...

Από Larissa Kid   Την     Εκδηλώσεις 0 σχόλια


«2o ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ των εκδοτών»
στη Λάρισα

16 Φεβρουαρίου έως 21 Μαρτίου
στο PANTHEON PLAZA


Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά από τις 10 το πρωί έως 9 το βράδυ. Σάββατα από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Κυριακές – Αργίες κλειστά.

Το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών – Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.) διοργανώνει με την συμμετοχή 100 εκδοτικών οίκων για δεύτερη φορά ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ για όλη την Θεσσαλία στην Λάρισα, στο εμπορικό κέντρο PANTHEON PLAZA.

Είναι από τις ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (όσον αφορά τον αριθμό των εκδοτών που συμμετέχουν αλλά και τον αριθμό των προσφερόμενων βιβλίων).

Για λίγες ημέρες προσφέρονται 250.000 βιβλία, 100 διαφορετικών εκδοτικών σε απίστευτα χαμηλές τιμές που ξεκινούν από 0,50 λεπτά.

Στην εκδήλωση πωλούνται Βιβλία που έχουν εκδοθεί τουλάχιστον δύο χρόνια πριν και που κατά κανόνα δεν βρίσκονται πλέον στα ράφια των βιβλιοπωλείων.

Ο κανόνας είναι τα βιβλία να διατίθενται στο παζάρι βιβλίου στο 30% της αρχικής αξίας που είχαν.

Βιβλία όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες.

Λογοτεχνία κλασσική και μοντέρνα, ελληνική και ξένη, ποίηση, παιδική λογοτεχνία αλλά και εικονογραφημένα, άλμπουμς, λευκώματα, βιβλία για μαγειρική, για το αυτοκίνητο. Βιβλία ιστορικά, κοινωνιολογίας, ψυχολογίας, πολιτικά αλλά και οικονομίας. Βιβλία για κάθε ηλικία βιβλία ΟΛΩΝ των κατηγοριών.


Εν μέσω οικονομικής κρίσης γίνονται προσπάθειες από ιδιωτικές επιχειρήσεις να πωλούνται βιβλία με εκπτώσεις. Δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία σύγκριση με το ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ που διοργανώνει το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών – Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.). Το σωματείο ελέγχει σχολαστικά τους τίτλους και τις τιμές των βιβλίων ώστε ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΘΗΝΕΣ και με την συμμετοχή 100 εκδοτών προσφέρει μια πραγματικά μεγάλη θεματολογία που μπορεί να καλύψει κάθε ενδιαφέρον του κοινού. Το σωματείο διοργανώνει την εκδήλωση συγκροτημένα, με κανόνες και έλεγχο των τιμών.

Ενδεικτικά από τα βιβλία που θα διατεθούν στο παζάρι βιβλίου Λάρισας:
ΤΟ 75% ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 5 ΕΥΡΩ.

Οι διοργανωτές τονίζουν:
«Δεν θα αφήσουμε την οικονομική κρίση να σταθεί εμπόδιο στην γνώση και στην μόρφωση. Δεν θα αφήσουμε τα παιδιά χωρίς βιβλία, χωρίς όνειρα, χωρίς ελπίδα, χωρίς φαντασία, χωρίς γνώση, επομένως και χωρίς κρίση.

Θα διαθέσουμε αυτά τα βιβλία σε απίστευτα χαμηλές τιμές κάνοντάς τα προσιτά σε όλους.

Καλούμε το κοινό από όλη την ευρύτερη περιοχή: τον Τύρναβο, την Ελασσόνα, τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα, τα Φάρσαλα, τον Αλμυρό, την Νέα Αγχιάλο, τον Βόλο αλλά και την Κατερίνη, την Κοζάνη, τα Γρεβενά να έρθουν ΟΛΟΙ σε αυτή την μεγάλη γιορτή του βιβλίου.

Δεν υπάρχει κανείς περιορισμός στο ποσό η στην ποσότητα αγοράς και η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Μπορεί να αγοράσει κανείς και ένα μόνο βιβλίο με 0,50 λεπτά.

Μόνο με μια επίσκεψη από κοντά, θα μπορέσει να δεί κανείς και την μεγάλη ποικιλία αλλά και τις απίστευτες τιμές πώλησης των βιβλίων που τα κάνουν προσιτά ΣΕ ΟΛΟΥΣ
».

Περισσότερες πληροφορίες:
www.esebe.gr – info@esebe.gr

www.pantheonplaza.net 4o χλμ Λεωφ. Καραμανλή
(Πρώην Εθνική οδός Λάρισας -Αθηνών) Τηλ: 2410 671717

0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top