Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού για τα παιδιά

Από Larissa Kid   Την     Δραστηριότητες 0 σχόλια

Το φετινό πρόγραμμα εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με τίτλο “Χριστούγεννα στην πόλη: Κάθε μέρα γιορτή!” που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων έχει ως κύρια χαρακτηριστικά του την κινητοποίηση των δομών της που σε συνεργασία με το καλλιτεχνικό δυναμικό της πόλης θα προσφέρουν στους Λαρισαίους, μικρούς και μεγάλους, εκδηλώσεις ποιότητας και στο πνεύμα της γιορτής.

Ειδικότερα, στις εκδηλώσεις για τα παιδιά η Αντιδημαρχία συνεργάστηκε με εργαστήρια θεατρικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης που λειτουργούν στην πόλη.

«Πράματα και Θάματα»
Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στην Κεντρική πλατεία θα βρίσκεται το εργαστήρι "Πράματα και Θάματα" για να παρουσιάσει αφήγηση παραμυθιού με την Ειρήνη Καϊσούδη-Ζιαβλιάκη, μουσική και χριστουγεννιάτικα κάλαντα και μία κατασκευή "Άγιος-Βασίλης" από μπαλόνι!


«ΝΗΜΑ»
Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 11:30 το πρωί στο κεντρικό κτίριο του Μύλου του Παππά ο εναλλακτικός χώρος έκφρασης και συμβουλευτικής ΝΗΜΑ θα φτιάξει ένα χώρο για να πει μια ιστορία.

Στο ΝΗΜΑ πιστεύουν ότι τα Χριστούγεννα είναι μια καλή εποχή για να ακούσεις μια ιστορία. Εντάξει η αλήθεια είναι ότι είναι μια πολύ ωραία εποχή για να ακούσεις μια ιστορία.

Ίσως είναι μια καταπληκτική εποχή για να ακούσεις μια ιστορία. Η Αγλαΐα Νάκα η θεατρολόγος, έφτιαξε μια ιδιαίτερη χριστουγεννιάτικη ιστορία, και οι εικαστικοί Χρήστος Σαμαράς και Αστέρης Λάσκαρης την ζωγράφισαν.

Και όλοι μαζί φτιάξανε ένα χώρο για να ακούσουν, να μυρίσουν, να γευτούν, να ζήσουν, να νιώσουν, να δουν μια χριστουγεννιάτικη ιστορία που έφτιαξαν για όλα τα παιδιά της πόλης. Απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε μικρό ή μεγάλο παιδί που θέλει να παρακολουθήσει την ιστορία είναι το μαξιλάρι.

Πρέπει να πάρετε κι ένα μαξιλαράκι μαζί σας.


0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top