Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014

«Ο Πινόκιο βοηθός του Αϊ Βασίλη» στο Θέατρο Ουίλ

Από Larissa Kid   Την     Θέατρο 0 σχόλια

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου
στο Θέατρο Ουίλ

(Ανθίμου γαζή & Κουμουνδούρου)

ώρα 11:30π.μ.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ


Στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων, η Δημιουργική Πόρτα με το Μαγικό Βιβλίο της κ.Κάκιας Χαλήμαγα-Χατζή παρουσιάζει για πρώτη φορά στο κοινό της πόλης την παράσταση "Πινόκιο ο βοηθός του Αϊ Βασίλη", όπου θα το ζωντανέψουν οι παραμυθούδες κ. Άννα Μανιάτη και κ. Στέλλα Ντότα.

Μετά το τέλος της παράστασης θα επακολουθήσει εργαστήρι όπου τα παιδιά θα κατασκευάσουν μία από τις εικόνες του Μαγικού Βιβλίου σε μορφή τρισδιάστατης κάρτας.

Τον πιο απίθανο βοηθό του κόσμου βρήκε ο Άγιος Βασίλης, σ' αυτό το παραμύθι, για να μοιράσει τα δώρα των Χριστουγέννων. Μια τρυφερή ιστορία, με περιπέτεια, γέλια και ψέματα… μα και τολμηρές πράξεις.

«Ο Άγιος Βασίλης ετοιμάζεται να φορτώσει τα δώρα του στο έλκηθρό του όταν ανακαλύπτει πως ο αγαπημένος του τάρανδος ψήνεται στον πυρετό και δεν μπορεί να τον οδηγήσει στον δρόμο πάνω από τις καμινάδες. Η απογοήτευσή του είναι πολύ μεγάλη, καθώς το ημερολόγιο φτάνει στο τελευταίο φύλλο του χρόνου. Ευτυχώς τα αγγελάκια, οι αγαπημένοι του φίλοι, βρίσκουν τη λύση στο πρόβλημά του. Του χαρίζουν ένα όμορφο καράβι από σύννεφα, το φορτώνουν με τα δώρα …και το μαγικό ταξίδι αρχίζει. Ένα χριστουγεννιάτικο δελφίνι γίνεται ο καπετάνιος του…που όμως δυστυχώς δεν γνωρίζει το δρόμο για όλες τις χώρες του κόσμου. Καινούργια απογοήτευση για τον Άγιο Βασίλη, καθώς όλου του κόσμου τα παιδιά ανησυχούν… μέχρι τη στιγμή που συναντά και σώζει από πνιγμό τον Πινόκιο… Από εκείνη τη στιγμή αρχίζει μια απίθανη ιστορία γεμάτη από τα γνωστά ψέματα του Πινόκιο, που προσπαθεί να βοηθήσει τον Άγιο Βασίλη. Ξαφνικά ένας μεγάλος θαλάσσιος κίνδυνος κάνει τον Πινόκιο να φερθεί με γενναιότητα και να γίνει πραγματικό αγόρι, κάνοντας, δυστυχώς, τον Άγιο Βασίλη να αργήσει ακόμη πιο πολύ.
Όμως η μαγεία του παραμυθιού με την βοήθεια των παιδιών δίνουν τη λύση… το Μαγικό βιβλίο ξέρει!»

Το Μαγικό Βιβλίο διακινεί η “Δημιουργική Πόρτα” με υπεύθυνη την κ. Άννα Μανιάτη.
Τηλέφωνα για πληροφορίες 2410621001 και 6988343679.

0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top