Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014

Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα είναι και φέτος στο Pantheon Plaza!

Από Larissa Kid   Την     Δραστηριότητες 0 σχόλια


Το Pantheon plaza φορά τα γιορτινά του και υποδέχεται μικρούς και μεγάλους επισκέπτες στα πιο γλυκά Χριστούγεννα της Λάρισας! Το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων θα κάνει τα απογεύματά μας από τις 15 έως και τις 31 Δεκεμβρίου ακόμη πιο συναρπαστικά!

Οι μικροί φίλοι του Pantheon Plaza θα επισκεφθούν το «Φούρνο του Άη Βασίλη» και θα ετοιμάσουν απίθανες χειροτεχνίες στο «Εργοστάσιο των Γλυκών»! Λίγο μετά, τα ξωτικά θα χρησιμοποιήσουν τη μαγική χρυσόσκονη και τα Χριστουγεννιάτικα χρώματά τους για να μεταμορφώσουν όλα τα παιδιά στο «Ραφτάδικο των Ξωτικών»! Και κάθε απόγευμα από τις 20 έως και τις 31 Δεκεμβρίου όλοι θα γίνουν πρωταγωνιστές σε υπέροχες Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις!

Στην πλατεία του Pantheon plaza το τραμπολίνο και το καρουζέλ των άγριων ζώων μας περιμένουν για ακόμη περισσότερη διασκέδαση ενώ δε ξεχνάμε και τα αλογάκια, αγαπημένα όλων των παιδιών! Στον κεντρικό διάδρομο, η έκθεση βιβλίου μας περιμένει για ακόμη περισσότερα ταξίδια στη χώρα της φαντασίας!

Φυσικά, και οι μεγάλοι μας φίλοι δε θα μείνουν παραπονεμένοι! Στις 20 και 21 Δεκεμβρίου θα ετοιμάσουν τα γούρια της επόμενης χρονιάς με τη βοήθεια της Αφροδίτης Δασκαλοπούλου ενώ θα επωφεληθούν από τις Χριστουγεννιάτικες προσφορές των καταστημάτων! Με τις αγορές τους κάθε απόγευμα από 15 έως και 27 Δεκεμβρίου παίζουν και κερδίζουν δωροεπιταγές 10€, 20€ ή 50€ ή εισιτήριο STER Cinemas ή special menu/café! Οι πιο τυχεροί κερδίζουν iphone 6, Xbox, Playstation 4 και πολλά ακόμη πλούσια δώρα σε δύο μεγάλες κληρώσεις στις 20 και 27 Δεκεμβρίου!

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων κάνοντας κλικ εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site του Pantheon plaza, www.pantheonplaza.net!

Για μοναδικά Χριστούγεννα, πάμε Pantheon Plaza!


0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top