Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014

Ο μπαμπάς είναι άνεργος

Από Larissa Kid   Την     Βιβλία 0 σχόλια

Εικονογράφηση: Μάρω Αλεξάνδρου
Πριν από λίγες ημέρες (20 Νοεμβρίου 2014) βγήκε σε κυκλοφορία, από τις εκδόσεις Ψυχογιός, το νέο βιβλίο της Ράνιας Μπουμπουρή με τίτλο:

«Ο μπαμπάς είναι άνεργος»

Ένα επίκαιρο βιβλίο για παιδιά 5-6 ετών, όπου ήδη έχει "κλέψει" τις εντυπώσεις. Ιδανικό για να βοηθήσει τους μικρούς αναγνώστες να κατανοήσουν ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα της εποχής μας!

Ένα βιβλίο – ευκαιρία για οικογενειακές συζητήσεις, μέσα από το οποίο γονείς και δάσκαλοι βρίσκουν την ευκαιρία να μιλήσουν στα παιδιά για θέματα που ίσως τα αγχώνουν, τα μπερδεύουν, τα στιγματίζουν.

Ο Μιχάλης έχει φοβερό άγχος. Η κυρία Τζίνα, η δασκάλα του, προσκαλεί με τη σειρά όλους τους γονείς των μαθητών, να μιλήσουν στα παιδιά για τη δουλειά τους. Ο μπαμπάς του Μιχάλη, όμως, τον τελευταίο χρόνο είναι άνεργος. Και φτάνει η δική του η σειρά να έρθει στο σχολείο. Τι θα πει μπροστά σε όλη την τάξη; Ότι είναι άνεργος;
Ο Μιχάλης ντρέπεται πολύ, ώσπου…

Βρείτε το στα βιβλιοπωλεία της Λάρισας ή μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ


Η Ράνια Μπουμπουρή είναι συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας, αρχισυντάκτρια στο ηλεκτρονικό περιοδικό www.diastixo.gr, επιμελήτρια εκδόσεων και μεταφράστρια. Γεννήθηκε το 1974 στο Καρπενήσι. Στις πανελλήνιες εξετάσεις πέρασε πρώτη στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Α.Π.Θ., όπου αρίστευσε στα μαθήματα λόγου και φιλοσοφίας με καθηγητές τους Δ.Ν. Μαρωνίτη και Γ. Βώκο αντίστοιχα.

Λατρεύει την παιδική λογοτεχνία, είναι μέλος του ελληνικού τμήματος της IBBY (International Board on Books for Young People) και της SCBWI (Society of Children’s Book Writers and Illustrators).

Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν δώδεκα βιβλία της, με τελευταία τα ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΤΡΕΛΗ ΑΛΦΑΒΗΤΑ (Έπαινος Ποίησης της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς) και ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΤΡΕΛΟ ΑΡΙΘΜΗΤΑΡΙ, τα οποία συνοδεύονται από CDs σε μελοποίηση του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου.

Βρείτε τη συγγραφέα στο blog της raniouska.blogspot.gr και στο facebook.com/Raniouska

0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top