Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014

Το πνεύμα των Χριστουγέννων...στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Από Larissa Kid   Την     Δραστηριότητες 0 σχόλια

Πλημμυρίζει τις καρδιές μας και γιορτάζει μαζί μας σκορπώντας αγάπη, ελπίδα, χαρά, αισιοδοξία.
Η Αντιδημαρχία Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού και η Δημοτική Βιβλιοθήκη προσκαλεί τους μικρούς μας φίλους να ακούσουμε χριστουγεννιάτικες ιστορίες, να παίξουμε, να δημιουργήσουμε, να τραγουδήσουμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη, απαραίτητη είναι όμως η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 2410-671173 καθώς επίσης και στον χώρο της βιβλιοθήκης στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, Ρούσβελτ 59. Ώρες λειτουργίας βιβλιοθήκης Δευτέρα έως Παρασκευή 8.00π.μ. έως 4.00 μ.μ.

Με την ευγενική προσφορά: Βιβλιοπωλείο Παιδεία & Ζαχαροπλαστείο Μέλισσα.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

22 Δεκεμβρίου 2014

«Ελάτε να στολίσουμε το δικό μας Χριστουγεννιάτικο δέντρο». Διαβάζουμε χριστουγεννιάτικες ιστορίες, κατασκευάζουμε το δικό μας πρωτότυπο δέντρο, μεταμφιεζόμαστε σε ταρανδάκια και παίζουμε χριστουγεννιάτικα παιχνίδια τραγουδώντας όλοι μαζί τα κάλαντα. Στο χώρο της βιβλιοθήκης στις 6.00 το απόγευμα.

23 Δεκεμβρίου 2014

Το όνειρο του μικρού ελάτου”. Σας περιμένουμε με τη συγγραφέα Εύη Γίτσα να ανακαλύψουμε όλοι μαζί αυτό το όνειρο και να βοηθήσουμε το μικρό έλατο να το πραγματοποιήσει. Στο χώρο της βιβλιοθήκης στις 6.00 το απόγευμα.

29 Δεκεμβρίου 2014

«Η μπουγάδα του Αϊ Βασίλη». Τι γίνεται όταν ο Αι-Βασίλης έχει προβλήματα; Θα προλάβει να μοιράσει τα δώρα του; Διαβάζουμε το παραμύθι της Ιωάννας Κυρίτση και βοηθάμε τον Αϊ Βασίλη να ξεπεράσει τις δυσκολίες. Με την εκπαιδευτικό Χαρά Αγγελέτου. Στο χώρο της βιβλιοθήκης στις 6.00 το απόγευμα.

30 Δεκεμβρίου 2014

«Γράμμα στον Άγιο Βασίλη». Η συγγραφέας Ελένη Σκρέκου σας περιμένει να ταξιδέψετε στην Αγέλαστη Πολιτεία και να ανακαλύψετε πως να κερδίσετε ένα σάκο γεμάτο χαμόγελα. Στο χώρο της βιβλιοθήκης στις 6.30 το απόγευμα.

0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top