Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014

Δείτε τι μπορούν να πετύχουν μαθητές, γονείς, δάσκαλοι και ένας καλλιτέχνης...

Από Larissa Kid   Την     Προτάσεις 0 σχόλια

Μετά από την υπέροχη πρωτοβουλία του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Μακρυχωρίου Λάρισας, μαθητές, γονείς και δάσκαλοι, με την καθοδήγηση του ζωγράφου κ. Γιάννη Γεωργιάδη, μεταμόρφωσαν το παλιό και άχρωμο σχολικό κτίριο, σε ένα πανέμορφο σχολείο. Ένα σχολικό περιβάλλον που θα είναι πλέον πηγή χαράς, έμπνευσης, δημιουργίας και μάθησης.

Μακάρι να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλα σχολεία γιατί όπως λέει και ο καλλιτέχνης...

Τα σχολεία μας χρειάζονται αερόστατα, μανιταρόσπιτα, δενδρόσπιτα, ουράνια τόξα, φάρους, καράβια, σπηλιές... για να φιλοξενούν τα όνειρα των παιδιών...

κάντε κλικ για μεγέθυνση
Γιάννης Γεωργιάδης


Ο Γιάννης Γεωργιάδης γεννήθηκε στον Τύρναβο. Ζει και εργάζεται στη Λάρισα. Είναι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ηρακλείου Κρήτης. Από το 1980 παρακολούθησε μαθήματα ζωγραφικής κοντά σε ζωγράφους και στα Προπαρασκευαστικά Κέντρα Σπουδών στην Αθήνα για τη Σχολή Καλών Τεχνών. Είναι ενταγμένος στο Μητρώο Εκπαιδευτών Ενηλίκων του Υπουργείου Παιδείας, (ΕΟΠΠΕΠ.), ως δάσκαλος και ζωγράφος, για τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.
Διδάσκει ζωγραφική από το 1985 σε παιδιά και ενήλικες. Παράλληλα με τη ζωγραφική από το 1995 ασχολείται και με την σκηνογραφία θεατρικών παραστάσεων, έχει σκηνογραφήσει είκοσι δύο θεατρικές παραστάσεις. Βραβεύτηκε το 2013 στο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Καρδίτσας για τη σκηνογραφία του θεατρικού έργου "Πέντε στρέμματα παράδεισος" του ΔΟΠΑΕΛ Λάρισας. Είναι δημιουργός-Διαχειριστής της ομάδας «Πολυχώρος Τέχνης και Πολιτισμού» και Art Georgiadis. Έχει εκθέσει έργα του σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις.

Βρείτε τον στο giannisgeorgiadis.blogspot.gr
και στο facebook Giannis Georgiadis και Art Georgiadis

0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top