Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014

Ένα χριστουγεννιάτικο ταξίδι στις χώρες της Ευρώπης

Από Larissa Kid   Την     Δραστηριότητες 0 σχόλια

Στις 22 και 23 Δεκεμβρίου, το Κεντρο Ευρωπαϊκης Πληροφόρησης Europe Direct, το Περιφερειακο Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργανώνει χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με θέμα:

«Ένα χριστουγεννιάτικο ταξίδι στις χώρες της Ευρώπης»

Ώρα έναρξης : 5:30 - 8:30 μ.μ.
στη «Δημιουργική Πόρτα»
(25ης Μαρτίου 7, Τηλ. 2410621001, 6973987126)

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μικροί και μεγάλοι θα γνωρίσουν τον πολιτισμό, τα ήθη, έθιμα και τις χριστουγεννιάτικες συνήθειες των διαφόρων χωρών της Ευρώπης μέσα απο μια σειρά δραστηριοτήτων όπως εικαστική θεατρική παράσταση, ζωγραφική, χειροτεχνίες, αφηγήσεις χριστουγεννιάτικων παραμυθιών, χορωδίες που θα τραγουδούν ευρωπαϊκα παραδοσιακά κάλαντα, χοροί και μια μικρή γνωριμία με την χριστουγεννιάτικη ευρωπαϊκή κουζίνα.

Ο χώρος θα μετατραπεί σε εργαστήρι του Άη Βασίλη με βοηθούς τα ξωτικά του απο όλες τις χώρες της Ευρώπης τα οποία θα ξεναγούν και θα εμψυχώνουν τους επισκέπτες στις δραστηριότητες της εκδήλωσης.

Η εκδηλωση θα γίνει στο χώρο της «Δημιουργικής Πόρτας» και την καλλιτεχνική ευθύνη την έχει η κα. Κάκια Χαλήμαγα–Χατζή και οι συνεργάτες της. Τα ξωτικά θα είναι 30 παιδιά – μαθητές του συγκεκριμένου χώρου. Η θεατρική παράσταση είναι σε σενάριο- σκηνοθεσία Κάκιας Χαλήμαγα - Χατζή


0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top