Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2014

Δράσεις για μικρούς και μεγάλους στο Παραδοσιακό Χωριό

Από Larissa Kid   Την     Δραστηριότητες 0 σχόλια

Δράσεις για μικρούς και μεγάλους στο Παραδοσιακό Χωριό από τις Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων.

Πλούσιες δράσεις για μικρούς και μεγάλους θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι επισκέπτες του περιπτέρου της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής που έχει στηθεί στο Παραδοσιακό χωριό του Δήμου Λαρισαίων και θα διαρκέσει από το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων οι Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων έχουν προγραμματίσει τις κάτωθι δράσεις για τους μικρούς μας φίλους:

  • Σήμερα, Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014 στις 18:00 θα διαβαστούν χριστουγεννιάτικα παραμύθια στους μικρούς μας φίλους μεταφέροντας τους το άρωμα και τη μαγεία των Χριστουγέννων.
  • Την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου στις 18:30 «Γράφουμε μαζί γράμμα στον Άη Βασίλη».
  • Την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου στις 18:30 σε συνεργασία με τα «Κινούμενα Σχέδια» περιμένουμε τους λιλιπούτειους επισκέπτες μας για να παίξουμε, να ζωγραφίσουμε και να φτιάξουμε όμορφες γιορτινές κατασκευές.
  • Την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου μαζί με το 4ο Σύστημα Δασοπροσκόπων θα απασχολήσουμε δημιουργικά τα παιδιά με δραστηριότητες από τη ζωή των προσκόπων.

Παράλληλα και καθ’όλη τη διάρκεια του παραδοσιακού χωριού θα πραγματοποιείται συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας, ειδών πρώτης ανάγκης, φαρμάκων και παραφαρμακευτικού υλικού για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο).

0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top