Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014

Η Ακρόπολη φτιαγμένη με Lego

Από Larissa Kid   Την     Διάφορα 0 σχόλια

Οι επισκέπτες του Μουσείο Ακρόπολης στην Αθήνα, μπορούν από σήμερα να θαυμάσουν για πρώτη φορά από κοντά την ευφάνταστη μακέτα φτιαγμένη με Lego που δώρισε πρόσφατα το Μουσείο Nicholson του Σύδνεϋ στο Μουσείο Ακρόπολης.

Η Ακρόπολη χτίστηκε αποκλειστικά από 120.000 τουβλάκια Lego σε περίπου 300 ώρες από τον Ryan McNaught και έχει ήδη προσελκύσει περισσότερους από 100.000 επισκέπτες στο Μουσείο Nicholson.

Συγκεκριμένα όταν το Μουσείο Ακρόπολης έμαθε την ύπαρξη του μοντέλου ζήτησε να το δανειστεί για να προσελκύσει κυρίως επισκέπτες μικρότερης ηλικίας. Οι υπεύθυνοι του μουσείου στο Σίδνεϊ όμως ενθουσιάστηκαν τόσο από την πρόταση που τους έγινε από την Αθήνα που αποφάσισαν να το δωρίσουν.

Το Μουσείο Ακρόπολης ετοιμάζει παιδικά προγράμματα για το 2015 που θα δώσουν την ευκαιρία στους μικρούς επισκέπτες να πειραματιστούν κι εκείνοι με παρόμοια τουβλάκια. Η μακέτα βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του Μουσείου, στον χώρο του Εργαστηρίου Τεχνών, δίπλα στο εστιατόριο.

Κι αν τα πολύχρωμα τουβλάκια αναμένεται να κερδίσουν μικρούς και μεγάλους, δεν είναι κι η μοναδική έκπληξη που ετοιμάζει το Μουσείο Ακρόπολης για τις μέρες των Χριστουγέννων.

Όσοι μικροί και μεγάλοι, βρεθείτε στην Αθήνα αξίζει να πάτε.
Μια βόλτα στην Ακρόπολη είναι πάντα μαγική...
0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top