Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014

Ένας πατέρας ζωγραφίζει εδώ και 6 χρόνια τα σακουλάκια σάντουιτς των παιδιών του…

Από Larissa Kid   Την     Προτάσεις 0 σχόλια


Ένας πραγματικά εμπνευσμένος πατέρας κατάφερε να δώσει νέα πνοή στα «βαρετά» διάφανα σακουλάκια σάντουιτς…

«Αν δεν μπορείς να αλλάξεις το περιεχόμενο, μεταμόρφωσε το περίβλημα»

Ο σχεδιαστής και εικονογράφος David LaFerriere σχεδιάζει κάθε μέρα μια καταπληκτική, διαφορετική ζωγραφιά πάνω στα σακουλάκια φαγητού των δύο γιών του, τα τελευταία έξι χρόνια. Αυτό ισοδυναμεί με περισσότερες από 1600 εικονογραφημένα σακουλάκια για σάντουιτς από την απαρχή του συγκεκριμένου πρότζεκτ. Μια διαδικασία που έγινε οικογενειακή συνήθεια και παιχνίδι αφού ο David LaFerriere φτιάχνει το σάντουιτς και σχεδιάζει επιτόπου το σακουλάκι χωρίς να το δουν τα παιδιά που περιμένουν με ανυπομονησία την ώρα του διαλείμματος για να δουν τι τους έχει φτιάξει ο μπαμπάς τους.

Ξεκίνησε με απλές εικονογραφήσεις με μαύρο μαρκαδόρο από ένα ένα ψάρι, μια πάπια, ένα κομμάτι πίτας, αλλά έκτοτε έχει επιδοθεί σε πιο λεπτομερή και πολύχρωμα σχέδια που περιλαμβάνουν απεικονίσεις όπως για παράδειγμα ένα τέρας που τρώει δημητριακά και ένα φάντασμα που παίζει γκολφ.

«Σχεδιάζω τα σακουλάκια για το κολατσιό τους από τότε που τα παιδιά μου ήταν μικρά. Όταν ξεκίνησα ενθουσιάστηκαν, τώρα πλέον το λατρεύουν. Στο τέλος της ημέρας έρχονται και μεταφέρουν σχόλια και αντιδράσεις των συμμαθητών τους», δηλώνει χαρακτηριστικά. 

Πάρτε μία γεύση από τις δημιουργίες του ταλαντούχου πατέρα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το blog του.

[Πηγή: www.superdad.gr ]

0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top