Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014

Ο Δράκος Σερπαντίνος... γίνεται θεατρικό παιχνίδι

Από Larissa Kid   Την     Εκδηλώσεις 0 σχόλια

Με το Θεατρικό Παιχνίδι, το παραμύθι γίνεται αίσθηση. Η αίσθηση γίνεται γνώση και χαρά. Η χαρά γίνεται ξανά παραμύθι, αυτό ή κάποιο άλλο.

Ο Δράκος Σερπαντίνος... της Λίνας Μουσιώνη... ξύπνησε και δίνει στο Δίχως Ωμέγα αφορμή για δημιουργία, χαρά και επικοινωνία. Ένα παραμυθένιο πρωινό με πολύ παιχνίδι, δημιουργική διάθεση και φαντασία.

Πάμε να δούμε από κοντά τι μας έχουν ετοιμάσει μαζί με τη συγγραφέα του βιβλίου, το Σάββατο 22 Νοεμβρίου και ώρα 11:30πμ στη Φιλλελήνων 81 στο λόφο του φρουρίου.

Και ξανά την Δευτέρα 24 Νοέμβρη στις 6:00 το απόγευμα για παιδιά ηλικίας 3 έως 6 ετών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλα τα παιδιά, αλλά λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα πρέπει να δηλώσουμε έγκαιρα την συμμετοχή μας στο τηλέφωνο 2410414245, ώρες 12:00 με 14:00.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Είμαι ο Ναπολέοντας. Όχι ο Μέγας, ο στρατηγός με το παράξενο καπέλο. Ο μικρός είμαι. Με τα σγουρά μαλλιά, τα ψηλά σαν καλάμια πόδια και… χωρίς καπέλο. Και σίγουρα θα ήμουν το ΚΑΛΥΤΕΡΟ παιδί του κόσμου, αν δεν υπήρχαν… τα ρολόγια. Μισούσα τα ρολόγια! Όλα ανεξαιρέτως! Ποτέ δεν κατάφερνα να είμαι στην ώρα μου. Γι’ αυτό, δεν ήμουν το καλύτερο παιδί του κόσμου. Ήμουν το πιο αργοπορημένο. Αποφάσισα, λοιπόν, να φτιάξω τη δική μου ώρα. Τόσες διαφορετικές ώρες στον πλανήτη, γιατί να μην υπάρχει ακόμη μία; Η «ώρα Ναπολέοντα»! Χωρίς ρολόι! Και έτσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου. Η επικίνδυνη περιπέτειά μου, που άλλαξε τη ζωή μου όλη. Σε μία μόνο νύχτα.

Η μεγάλη περιπέτεια του Ναπολέοντα ξεκινά! Θα καταφέρει άραγε να κοιμίσει τον δράκο Σερπαντίνο, να βρει την ώρα … χωρίς ρολόι και να λύσει το μυστήριο του Χρόνου; Μια ιστορία που μετριέται με τα πιο παράξενα δευτερόλεπτα. Ένα βιβλίο για τη χαρά της ζωής.


0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top