Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014

Δύο τελευταίες παραστάσεις «Δον Κιχώτης»

Από Larissa Kid   Την     Θέατρο 0 σχόλια


Άκόμη -2- τελευταίες παραστάσεις για το κοινό, τις Κυριακές 16/11 και 23/11, στις 12 το μεσημέρι, (με γενική είσοδο μόνο: 5€), θα δώσει ο ...

«ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ»


Πρόκειται για την μεγαλύτερη έως τώρα επιτυχία, στην δωδεκάχρονη πορεία της «Παιδικής - Νεανικής Σκηνής», του «Θεάτρου Τεχνών», για μια, «ονειρική» και «φαντασμαγορική» παράσταση για παιδιά, με την γνωστή φροντίδα και επιμέλεια του «Θεάτρου Τεχνών» Λάρισας.

Οι μέχρι τώρα παραστάσεις έχουν σημειώσει Πρωτοφανή επιτυχία τόσο τις 5 Κυριακές, όσο και οι οργανωμένες παραστάσεις που δίνονται, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, για τους μαθητές των Σχολείων.Όσοι ενδιαφέρονται να κλείσουν τις θέσεις τους για τις συγκεκριμένες Κυριακάτικες παραστάσεις, αλλά και για οργανωμένη παράσταση με τους μαθητές του Σχολείου τους, μπορούν να τηλεφωνήσουν στο: 2410534313 («Θέατρο Τεχνών») καθώς και στο: 6936927704 (Υπεύθυνος παραστάσεων: Σπύρος Κέντρας).

Την διασκευή του έργου για παιδιά και την Σκηνοθεσία της παράστασης, υπογράφει: ο Γιάννης Καλατζόπουλος, και την μουσική και τα τραγούδια ο Δημήτρης Λέκκας. Οι υπόλοιποι συντελεστές της παράστασης είναι: Χορογραφία-κίνηση: Αγγελική Σαρήογλου, επιμέλεια σκηνικών: Στέλιος Μπουρλής, επιμέλεια κοστουμιών: Σμαράγδα Χατζή.

Τους 20 χαρακτηριστικούς ρόλους του έργου, παίζουν οι ηθοποιοί: Παναγιώτης Σουπιάδης («Δον Κιχώτης), Λίνα Νούτσου («Σάντσο Πάντσα»), Δημήτρης Φωτίου, Έλενα Γράβαλου, Σμαράγδα Χατζή, Δημήτρης Τσατσανάκος και Ειρήνη Σιδηροπούλου.

Δείτε λεπτομέρειες...

0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top