Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014

Επίσκεψη προσκόπων της Λάρισας στη Βέροια

Από Larissa Kid   Την     Δραστηριότητες 0 σχόλια

Μονοήμερη εκδρομή πραγματοποίησαν δυο ομάδες Αεροπροσκόπων από τη Λάρισα, σήμερα, Κυριακή (2/11), στο κέντρο της Βέροιας. Η πρώτη ομάδα αποτελείται από 10 άτομα, ενώ η δεύτερη, περίπου, από 20.

Ο αρχηγός της πρώτης ομάδας Αεροπροσκόπων, Μακρής Αθανάσιος, μίλησε στο inveria.gr, για αυτήν την επίσκεψη στην πόλη μας, τονίζοντας πως μια Κυριακή το μήνα διοργανώνουν μονοήμερες εκδρομές, με σκοπό να μάθουν τα παιδιά της ομάδας κάποια πράγματα για την ιστορία των εκάστοτε πόλεων, αλλά και να γνωρίσουν νέους ανθρώπους.

Το "παιχνίδι πόλεων" όπως το έχουν ονομάσει, περιλαμβάνει ένα ερωτηματολόγιο που έχουν ετοιμάσει τα παιδιά. Κάνουν διάφορες ερωτήσεις στους πολίτες, με σκοπό να μάθουν την ιστορία αλλά και τα νέα της πόλης.

"Σκοπός αυτών των εκδρομών δεν είναι μόνο η διασκέδαση, αλλά και η εκπαίδευση. Μέσα από αυτές τις δραστηριότητες τα παιδιά γίνονται καλύτεροι άνθρωποι και πιο κοινωνικοί, αφού συναναστρέφονται με πολύ κόσμο." τόνισε ο κ. Μακρής.

Τέλος, αφού έχουν μαζέψει τις πληροφορίες που χρειάζονται, τα παιδιά, τις παρουσιάζουν μπροστά στους άλλους προσκόπους, ενώ στη συνέχεια γίνεται και η επιβράβευση της εργασίας τους.

[Πηγή: inveria.gr ]

0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top