Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014

200 κιθάρες στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας το Σαββατοκύριακο

Από Larissa Kid   Την     Εκδηλώσεις 0 σχόλια

Για τρίτη συνεχή χρονιά το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας θα πλημμυρίσει από το γοητευτικό ήχο 200 και πλέον κιθαριστών κατά την διάρκεια της Πανελλήνιας Συνάντησης Συνόλων και Ορχηστρών Κιθάρας το Σάββατο 22 ώρα 18:00 και την Κυριακή 23 Νοεμβρίου ώρα 17:00.

Στις διήμερες εκδηλώσεις παίρνουν μέρος καθηγητές και μαθητές από οκτώ πόλεις παρουσιάζοντας ένα άκρως ενδιαφέρον και απαιτητικό πρόγραμμα σύμφωνα με το επίπεδο και την ηλικία τους.

Συγκεκριμένα θα απολαύσουμε το Κιθαριστικό Σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, το Πειραματικό Κιθαριστικό Σύνολο «Guitar Heroes» Θερμαϊκού, το Κουαρτέτο του Μουσικού σχολείου Σιάτιστας, τις Ορχήστρες του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης,της Μουσικής Σχολής Ελασσόνας «Δημήτρη Τσιαβέ», τη «Sempre Viva Βόλου, τη «Volos Guitar Company», τους «VeriArtisti» Δημοτικού Ωδείου Βέροιας, τις «Φυγόκεντρες Δυνάμεις » Μουσικού σχολείου Βέροιας και την «Πασσαρών» Ροδοτοπίου Ιωαννίνων.

Καινοτομία της φετινής χρονιάς αποτελεί η δημιουργία κοινής ορχήστρας από τους καλύτερους μαθητές του κάθε συνόλου και η εμφάνισή της υπό την καθοδήγηση του μαέστρου της Συμφωνικής Ορχήστρας Δήμου Λάρισας κ. Χρήστου Κτιστάκη. Σολίστ: Βαγγέλης Τσιαπλές και Κώστας Ταμβακάς.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει η καθηγήτρια του Δ.Ω.Λ. κ. Νάνση Χατζή.

Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα Συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top