Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014

«Ονειρομαζώματα μαγικά καμώματα»

Από Larissa Kid   Την     Προτάσεις 0 σχόλια

Η συγγραφέας Λητώ Τσακίρη-Παπαθανασίου και οι εκδόσεις Βιβλιοδιάπλους, παρουσιάζουν το νέο μουσικό της παραμύθι, που έχει τον τίτλο «Ονειρομαζώματα μαγικά καμώματα».

Η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει για την Λάρισα το Σάββατο 1 Νοεμβρίου στις 11.30 πμ στην αίθουσα του Αμφιθεάτρου της Δημόσιας Βιβλιοθήκης "Κωνσταντίνος Κούμας"- (είσοδος από το αδιέξοδο της οδού Κούμα)

Η συγγραφέας θα δραματοποιήσει επί σκηνής την ιστορία της μαζί με τον Τενόρο Αστέρη Τσέτσιλα, ενώ θα συμμετέχει χορευτικά και χορωδιακά ομάδα μικρών παιδιών. Επί σκηνής θα έχει μαζί της, τις φοιτήτριες προσχολικής του ΙΕΚ ΑΙΓΕΑΣ Εκπαιδευτική και την «Δημιουργική Πόρτα» της Άννας Μανιάτη με τις κούκλες της.

Συμμετέχουν οι Μουσικοί: Αντώνης Βλαχογιώργος, Νικολέτα Κουκουλοπούλου, Γιάννης Τσοπάνογλου, Χριστίνα Αρσένου.

Ένα ταξιδάκι μαγικό με δράκους και νεράιδες, ξωτικά και Βασιλιάδες. Μαγικά καμώματα για μεγάλους και μικρούς που θα διώξουν τους φόβους των παιδιών μακριά.

Η εκδήλωση θα ανοίξει με την κοινωνιολόγος κα Διονυσία Τριπολίτου, με μια ενδιαφέρουσα σύντομη αναφορά της στους φόβους των παιδιών μας και θα κλείσει με ένα εικαστικό εργαστήρι από τις φοιτήτριες του ΙΕΚ.0 σχόλια:

Διαφήμιση

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
© 2014 LarissaKid. WP Mythemeshop
Powered by Blogger.
back to top